Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: minnie driver Songtekst: deeper water

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: minnie driver - deeper water ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van deeper water? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van minnie driver! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter m van minnie driver en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals deeper water .

Origineel

Take me out, take me out Far into the deeper water Show me how, show me how For I have longed to love deep water I was washed up on the shore You take me out in the water once more Slowly, I cannot swim fast And I know, neither can you We'll float, let all the clouds pass by You and I, you and I You and I, you and I Why you blue, why you blue Did she bring you out here too Wait and see, wait and see The tide might bring you here to me I was washed up on the shore You take me out in the water once more Slowly, I cannot swim fast And I know, neither can you We'll float, let all the clouds pass by You and I, you and I (Repeat out)

 

Vertaling

Neem me mee, neem me mee Ver in het diepere water Laat me zien hoe, laat me zien hoe Want ik heb verlangd om van diep water te houden Ik was aangespoeld op de oever Je neemt me nog een keer mee het water in Langzaam, ik kan niet snel zwemmen En ik weet, jij ook niet We zullen drijven, alle wolken voorbij laten gaan Jij en ik, jij en ik Jij en ik, jij en ik Waarom ben je blauw, waarom ben je blauw Heeft ze jou ook hierheen gebracht Wacht en zie, wacht en zie Het tij brengt je misschien hier naar mij Ik was aangespoeld op de kust Je neemt me nog een keer mee het water in Langzaam, ik kan niet snel zwemmen. En ik weet, jij ook niet We zullen drijven, alle wolken voorbij laten gaan Jij en ik, jij en ik (Herhaal uit)