Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: mint condition Songtekst: change your mind

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: mint condition - change your mind ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van change your mind? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van mint condition! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter m van mint condition en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals change your mind .

Origineel

Baby girl, I want to tell you real quick I'm not your average kind of brother tryin' to be slick I want something real Something my heart can feel But you told me that your heart again you'll never reveal Let me change your mind, change your mind Change your mind, 'cause I'm qualified Let me change your mind, change your mind Change your mind, 'cause I'm qualified Baby girl, are ready for this? Let me lay this lovin' on you like a whip Don't you know, I want to be in your midst Want to be the jam you pick all night--your favorite hit Let me change your mind, change your mind Change your mind, 'cause I'm qualified Let me change your mind, change your mind Change your mind, 'cause I'm qualified

 

Vertaling

Baby girl, ik wil je heel snel vertellen Ik ben niet je doorsnee broeder die probeert gladjes te zijn Ik wil iets echts Iets wat mijn hart kan voelen Maar je vertelde me dat je hart nooit meer zal openbaren Laat me je gedachten veranderen, verander je gedachten Verander van gedachten, want ik ben gekwalificeerd Laat me je gedachten veranderen, verander je gedachten Verander van gedachten, want ik ben gekwalificeerd Baby girl, ben je er klaar voor? Laat me deze liefde op je leggen als een zweep Weet je niet, ik wil in je midden zijn Want to be the jam you pick all night-- your favorite hit Let me change your mind, change your mind Verander je gedachten, want ik ben gekwalificeerd Let me change your mind, change your mind Verander van gedachten, want ik ben gekwalificeerd