Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: minus the bear Songtekst: my time

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: minus the bear - my time ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van my time? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van minus the bear! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter m van minus the bear en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals my time .

Origineel

Turn off the lights And touch me in the dark Fade into the feeling Whisper in my ear What you want What you need Tell me my name Tell me my name Again, again, again, again Just yell out my name baby I got your nights (I got your nights) I got your days (I got your days) I got you on (I got you on) My time I got your nights (I got your nights) I got your days (I got your days) I got you on (I got you on) You taste like sweet wine We are magnified The sweat rolls down your thigh We're making moves so bright It's what you want It's what you need I'm just the same baby I got your nights (I got your nights) I got your days (I got your days) I got you on (I got you on) My time I got your nights (I got your nights) I got your days (I got your days) I got you on (I got you on) My time And you're holding on to me like an old love That you know every inch of When I feel you start to go Take it slow 'til your body's saying more, baby! I got your nights (I got your nights) I got your days (I got your days) I got you on (I got you on) My time I got your nights (I got your nights) I got your days (I got your days) I got you on (I got you on) My time Gonna be on My time My time I got your nights (I got your days) I got your days (I got you on) I got you on My time

 

Vertaling

Doe de lichten uit En raak me aan in het donker Ga op in het gevoel Fluister in mijn oor Wat je wilt Wat je nodig hebt Zeg me mijn naam Zeg me mijn naam Nog, nog, nog, nog Just yell out my name baby I got your nights (Ik heb jouw nachten) I got your days (Ik heb je dagen) I got you on (Ik heb je aan) Mijn tijd I got your nights (Ik heb je nachten) Ik heb je dagen (Ik heb je dagen) I got you on (Ik heb je op) You taste like sweet wine We zijn uitvergroot Het zweet rolt over je dij We're making moves so bright It's what you want Het is wat je nodig hebt I'm just the same baby I got your nights (Ik heb jouw nachten) I got your days (Ik heb je dagen) I got you on (Ik heb je aan de hand) Mijn tijd I got your nights (Ik heb jouw nachten) Ik heb je dagen (Ik heb je dagen) Ik heb je op (Ik heb je op) Mijn tijd And you're holding on to me like an old love That you know every inch of When I feel you start to go Take it slow 'till your body's saying more, baby! I got your nights (Ik heb jouw nachten) I got your days (Ik heb je dagen) I got you on (Ik heb je aan de hand) Mijn tijd I got your nights (Ik heb je nachten) Ik heb je dagen (Ik heb je dagen) Ik heb je op (Ik heb je op) Mijn tijd Gonna be on Mijn tijd Mijn tijd I got your nights (I got your days) I got your days (I got you on) I got you on My time