Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: mirah Songtekst: this dance

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: mirah - this dance ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van this dance? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van mirah! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter m van mirah en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals this dance .

Origineel

The sidewalks are dirty The gutters are dry The summer is over My bones are inside This dance is difficult This dance is hard This makes me want to spin 'Round in the yard Asleep in my bedroom My eyes open wide I hope i get out soon Get lost in the tide This dance is difficult This dance is hard This makes me want to spin 'Round in the yard And when i get thirsty From drinking the ocean And my blood is burning From all the commotion This dance is difficult This dance is hard This makes me want to spin 'Round in the yard Love is an arrow Shot through the sky The streets are all narrow The rivers are wide This dance is difficult This dance is hard This makes me want to spin 'Round in the yard This dance is difficult This dance is hard This makes me want to spin 'Round in the yard This dance is difficult This dance is hard This makes me want to spin 'Round in the yard

 

Vertaling

De trottoirs zijn vuil De goten zijn droog De zomer is voorbij Mijn botten zitten binnenin Deze dans is moeilijk Deze dans is hard Dit maakt dat ik wil draaien Rond in de tuin In slaap in mijn slaapkamer Mijn ogen wijd open Ik hoop dat ik er snel uit kan Verdwaal in het getij Deze dans is moeilijk Deze dans is hard Dit maakt dat ik wil draaien Rond in de tuin En als ik dorst krijg Van het drinken van de oceaan And my blood is burning From all the commotion Deze dans is moeilijk Deze dans is hard Dit maakt dat ik wil draaien Rond in de tuin Liefde is een pijl Geschoten door de lucht De straten zijn allemaal smal De rivieren zijn breed Deze dans is moeilijk Deze dans is hard Dit maakt dat ik wil draaien Rond in de tuin Deze dans is moeilijk Deze dans is moeilijk This makes me want to spin Rond in de tuin Deze dans is moeilijk Deze dans is moeilijk This makes me want to spin Rond in de tuin