Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: miranda cosgrove Songtekst: the first cut is the deepest

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: miranda cosgrove - the first cut is the deepest ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van the first cut is the deepest? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van miranda cosgrove! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter m van miranda cosgrove en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals the first cut is the deepest .

Origineel

I would have given you all of my heart. But there's someone who's torn it apart. And he's taken just all that I have. But if you want I'll try to love again. Baby, I'll try to love again but I know. The first cut is the deepest. Baby I know the first cut is the deepest. But when it comes to being lucky he's cursed. When it comes to loving me he's worst. I still want you by my side. Just to help me dry the tears that I've cried. And I'm sure going to give you a try. And if you want I'll try to love again (try). Baby, I'll try to love again but I know. The first cut is the deepest. Baby I know the first cut is the deepest. But when it comes to being lucky he's cursed. When it comes to loving me he's worst. I still want you by my side. Just to help me dry the tears that I've cried. But I'm sure gonna give you a try. 'Cause if you want I'll try to love again. Baby, I'll try to love again but I know. The first cut is the deepest. Baby I know, the first cut is the deepest. When it comes to being lucky he's cursed. When it comes to loving me he's worst. The first cut is the deepest baby i know. The first cut is the deepest try to love again

 

Vertaling

Ik zou je mijn hele hart gegeven hebben. Maar er is iemand die het heeft verscheurd. En hij heeft alles genomen wat ik had. Maar als je wilt, zal ik opnieuw proberen lief te hebben. Schatje, ik zal proberen om weer lief te hebben, maar ik weet. De eerste snee is de diepste. Schatje, ik weet dat de eerste snee de diepste is. Maar als het op geluk aankomt is hij vervloekt. Als het op van me houden aankomt is hij het ergst. Ik wil je nog steeds aan mijn zijde. Om me te helpen de tranen te drogen die ik heb gehuild. En ik ga het zeker proberen. En als je wilt zal ik proberen om weer lief te hebben (proberen). Schatje, ik zal proberen om weer lief te hebben, maar ik weet. De eerste snee is de diepste. Baby, ik weet dat de eerste snee de diepste is. Maar als het op geluk aankomt is hij vervloekt. Als het op van me houden aankomt is hij het ergst. Ik wil je nog steeds aan mijn zijde. Om me te helpen de tranen te drogen die ik heb gehuild. Maar ik ga je zeker een kans geven. Want als je wilt, zal ik opnieuw proberen lief te hebben. Baby, I'll try to love again but I know. De eerste snee is de diepste. Schatje ik weet het, de eerste snee is de diepste. Als het op geluk aankomt is hij vervloekt. Als het op van me houden aankomt is hij het ergst. De eerste snee is de diepste baby die ik ken. De eerste snede is de diepste probeer opnieuw lief te hebben