Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: miranda! Songtekst: el agente

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: miranda! - el agente ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van el agente? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van miranda!! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter m van miranda! en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals el agente .

Origineel

Me regocija que preguntes Acerca de mis costumbres El saber que te intereso Me resulta alentador Comprenderias si te digo El motivo por cual vivo O seras de las del tipo No te entiendo yo me voy Dimelo ya no se Pero por que tal vez Acercate que puede Interesarte lo que te contare Quiero decirte que No puedo detener El arsenal de mi pasion Avanzas sobre mi Omnubilandome Agitando mi corazon No es nada personal Si me olvide de que Habiamos quedado en vernos En mi modo de tenernos No defino tu lugar Algunas veces me he sentado En el banco de acusados Todos estaban de acuerdo en Esa sala menos yo Y te pregunto si serias Tan valiente y me querrias tanto Como para defenderme En cualquier situacion

 

Vertaling

Ik ben blij dat je vraagt Over mijn gewoonten Wetende dat ik je interesseer Ik vind het bemoedigend Zou je het begrijpen als ik je vertelde Waarom ik leef Of zou je het type zijn Ik begrijp je niet, ik ga weg. Ik weet het niet meer. Maar waarom misschien Ik kan je niet dichterbij laten komen Ik ga je vertellen wat ik je ga vertellen Ik wil je vertellen dat Ik kan niet stoppen. Het arsenaal van mijn passie Je komt op me af Omnubiland enome Mijn hart in beroering Het is niets persoonlijks. Als ik dat vergeten was Ik had geregeld dat we elkaar zouden ontmoeten Op mijn manier om ons Ik bepaal je plaats niet Soms zat ik Op de bank Iedereen was het eens in die rechtszaal Die rechtszaal, maar ik En ik vraag me af of je Zou je zo dapper zijn en zoveel van me houden Om mij te verdedigen In elke situatie