Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: miranda lambert Songtekst: greyhound bound for nowhere

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: miranda lambert - greyhound bound for nowhere ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van greyhound bound for nowhere? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van miranda lambert! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter m van miranda lambert en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals greyhound bound for nowhere .

Origineel

Rain on the window makes me lonely And time keeps on passing so slowly The old man sittin' next to me is fallin' asleep On a greyhound bound for nowhere The sun's goin' down on my misery Another day gone by with broken dreams That cell phone I hear ringing I keep wishing it was you On a greyhound bound for nowhere And that ring your wearing Don't mean everything And the way you stood staring As you watched me roll away She loves you and you need me And there's some things we can't share I'm on a greyhound bound for nowhere Bright lights of a city shining up ahead My heart's analyzing every word you said Did you take me for a fool Or did you really care I'm on a greyhound bound for nowhere And that ring your wearing Don't mean everything And the way you stood staring As you watched me roll away She loves you and you need me And there's some things we can't share I'm on a greyhound bound for nowhere I'm gonna find someplace I can ease my mind And try to heal my wounded pride Rain on the window and I'm still lonely Time keeps on passing so slowly You're with her and I'm alone And you're wishing I was there I'm on a greyhound bound for nowhere We're all on a greyhound Bound for nowhere

 

Vertaling

Regen op het raam maakt me eenzaam En de tijd verstrijkt zo langzaam De oude man die naast me zit, valt in slaap Op een windhond die nergens heen gaat De zon gaat onder op mijn ellende Weer een dag voorbij met gebroken dromen Die mobiele telefoon die ik hoor rinkelen Ik blijf wensen dat jij het was Op een windhond op weg naar nergens En die ring die je draagt betekent niet alles En de manier waarop je stond te staren Toen je me zag wegrollen Ze houdt van je en jij hebt me nodig En er zijn dingen die we niet kunnen delen Ik zit op een windhond op weg naar nergens Bright lights of a city shining up ahead Mijn hart analyseert elk woord dat je zei Heb je me voor de gek gehouden Of gaf je er echt om Ik ben op een windhond op weg naar nergens En die ring die je draagt Betekent niet alles En de manier waarop je stond te staren Terwijl je me weg zag rollen Ze houdt van je en jij hebt me nodig En er zijn dingen die we niet kunnen delen I'm on a greyhound bound for nowhere Ik ga een plek zoeken waar ik mijn gedachten kan verzetten En probeer mijn gekwetste trots te helen Regen op het raam en ik ben nog steeds eenzaam Time keeps on on passing so slowly Jij bent met haar en ik ben alleen En jij wenst dat ik daar was I'm on a greyhound bound for nowhere We zitten allemaal op een windhond Op weg naar nergens