Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: miranda lambert Songtekst: somewhere trouble don’t go

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: miranda lambert - somewhere trouble don’t go ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van somewhere trouble don’t go? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van miranda lambert! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter m van miranda lambert en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals somewhere trouble don’t go .

Origineel

[Verse 1] Devil had a daughter Took him to deep water Tried to kill him with a kiss He said hey now honey What about the money I said I isn't got time for this [Chorus] Take me take me somewhere trouble don’t go Make me make me someone trouble don’t know [Verse 2] He said baby come inside I said sorry I got to ride Sorry but I got to ride You know you could end up dead For sleeping in the devil’s bed Sleeping in a devil’s bed [Chorus] Take me take me somewhere trouble don’t go Make me make me someone trouble don’t know [Verse 3] Baby wants to drive my car But he wants to go too far But he wants to go too far First comes love and it’s so fine Then comes heartache right behind Then comes heartache behind My baby used to be so sweet Now he won’t come down my street Now he won’t come down my street All my plans got derailed He locked up my heart in jail He locked up my heart in jail [Chorus] [X2]

 

Vertaling

[Vers 1] Duivel had een dochter Nam hem mee naar diep water Probeerde hem te doden met een kus He said hey now honey Hoe zit het met het geld? Ik zei dat ik hier geen tijd voor had [refrein] Take me take me somewhere trouble don't go Make me make me someone trouble don't know [Verse 2] He said baby come inside I said sorry I got to ride Sorry but I got to ride You know you could end up dead Omdat je in het bed van de duivel slaapt Slapen in het bed van de duivel [refrein] Neem me mee, breng me ergens waar problemen niet komen Make me make me someone trouble don't know [Verse 3] Baby wil in mijn auto rijden But he wants to go too far But he wants to go too far First comes love and it's so fine Then comes heartache right behind Dan komt er hartzeer achteraan Mijn schatje was altijd zo lief Nu wil hij niet in mijn straat komen Nu komt hij niet meer door mijn straat Al mijn plannen zijn ontspoord Hij sloot mijn hart op in de gevangenis Hij sloot mijn hart op in de gevangenis [Chorus] [X2]