Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: miriam klein Songtekst: body and soul

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: miriam klein - body and soul ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van body and soul? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van miriam klein! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter m van miriam klein en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals body and soul .

Origineel

My heart is sad and lonely For you I sigh, for you dear only Why haven't you seen it I'm all for you body and soul I spend my days in longing And wondering why it's me you're wronging I tell you I mean it I'm all for you body and soul I can't believe it It's hard to conceive it That you'd turn away romance Are you pretending It looks like the ending Unless I could have just one more chance to prove, dear My life a wreck you're making You know I'm yours for just the taking I'd gladly surrender myself to you body and soul My life a wreck you're making You know I'm yours for the very taking I'd gladly surrender myself to you body and soul

 

Vertaling

Mijn hart is verdrietig en eenzaam Voor jou zucht ik, alleen voor jou lieve Waarom heb je het niet gezien Ik ben helemaal voor jou lichaam en ziel Ik breng mijn dagen door met verlangen en vraag me af waarom je mij onrecht aandoet ik zeg je dat ik het meen Ik ben helemaal voor jou, lichaam en ziel ik kan het niet geloven Het is moeilijk voor te stellen Dat je romantiek afwijst Doe je alsof Het lijkt het einde Tenzij ik nog één kans krijg om te bewijzen, liefste Mijn leven is een wrak dat je maakt Je weet dat ik voor het grijpen ben Ik zou me graag met lichaam en ziel aan je overgeven Mijn leven is een wrak dat je maakt Je weet dat ik voor het grijpen ben Ik geef me graag aan je over, lichaam en ziel