Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: misfits Songtekst: the haunting (demo version)

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: misfits - the haunting (demo version) ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van the haunting (demo version)? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van misfits! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter m van misfits en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals the haunting (demo version) .

Origineel

The darkness bleeds violent sights. It purges from within. Death, it holds you in its arms. And kisses you goodnight. Oh, oh, oh, the darkness comes. Oh, oh, oh, I feel its bite. Oh, it purges from within. It's over, it's over. This haunting, it's over. take my life, just cleanse my sins. they're all I see. It's over, it's over. This haunting, it's over. Take my life just set me free. They stop haunting me. The darkness bleeds violent sights. It purges from within. Death, it holds you in its arms. And kisses you goodnight. Oh, oh, oh, the darkness comes. Oh, oh, oh, I feel its bite. Oh, it purges from within. It's over, it's over. This haunting, it's over. Take my life, just cleanse my sins,. they're all I see. It's over, it's over. This haunting, it's over. Take my life just set me free. They stop haunting me.

 

Vertaling

De duisternis bloedt gewelddadig. Het zuivert van binnenuit. Dood, het houdt je in zijn armen. En kust je goedenacht. Oh, oh, oh, de duisternis komt. Oh, oh, oh, ik voel zijn beet. Oh, het zuivert van binnenuit. Het is voorbij, het is voorbij. Deze achtervolging, het is voorbij. Neem mijn leven, reinig alleen mijn zonden. ze zijn alles wat ik zie. Het is voorbij, het is voorbij. Deze achtervolging, het is voorbij. Neem mijn leven, bevrijd me. Ze stoppen met mij te achtervolgen. De duisternis bloedt gewelddadig. Het zuivert van binnenuit. Dood, het houdt je in zijn armen. En kust je goedenacht. Oh, oh, oh, de duisternis komt. Oh, oh, oh, ik voel zijn beet. Oh, het zuivert van binnenuit. Het is voorbij, het is voorbij. Dit achtervolgen, het is voorbij. Neem mijn leven, reinig mijn zonden,. ze zijn alles wat ik zie. Het is voorbij, het is voorbij. Deze achtervolging, het is voorbij. Neem mijn leven, laat me vrij. Ze stoppen met mij te achtervolgen.