Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: misfits Songtekst: vivid red

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: misfits - vivid red ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van vivid red? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van misfits! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter m van misfits en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals vivid red .

Origineel

Deep inside me. A demon's inside me. Visions blours. Vivid red. The horrors that I see. The hell that surrounds me. And it burns. Vivid red. No matter how I try to hide. There's no disguise. Perusing, it breaths it's lie in me. Vivid red. Deep inside me. A demon's inside me. Visions blurs. Vivid red. The horros that I see. The hell that surrounds me. And it burns. Vivid red. The voices that I hear. Come out of nowhere. So clear. Vivid red. Words that consume me. The monster works though me. I returns. Vivid red. No matter how I try to hide. There's no disguise. Perusing, it breaths its life in me. Vivid red 5x. No matter how I try to hide. There's no desguise. Perusing, it breaths it's life in me. Vivid red

 

Vertaling

Diep in mij. Er zit een demon in me. Visioenen vervagen. Levendig rood. De verschrikkingen die ik zie. De hel die me omringt. En het brandt. Levendig rood. Het maakt niet uit hoe ik me probeer te verbergen. Er is geen vermomming. Het spiedt zijn leugen in mij. Levendig rood. Diep in mij. Een demon zit in mij. Visioenen vervagen. Levendig rood. De horros die ik zie. De hel die me omringt. En het brandt. Levendig rood. De stemmen die ik hoor. Komen uit het niets. Zo helder. Levendig rood. Woorden die me verteren. Het monster werkt door me heen. Ik keer terug. Levendig rood. Het maakt niet uit hoe ik me probeer te verbergen. Er is geen vermomming. Het doorzoekt me, en ademt zijn leven in me. Levendig rood, 5x. Het maakt niet uit hoe ik me probeer te verbergen. Er is geen vermomming. Zoekend, ademt het zijn leven in mij. Levendig rood