Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: mishlawi Songtekst: bad intentions

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: mishlawi - bad intentions ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van bad intentions? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van mishlawi! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter m van mishlawi en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals bad intentions .

Origineel

[Intro] They got bad intentions ( uh uh uh uh, uh uh uh uh) It don't really make no difference (no no no no, no no no no) [Verse 1] I've seen everybody come 'round as soon as I come up I was out in DC chillin' like Barry Obama All my homies trying to eat ain't no time for the drama I got perfect punctuation just look at the commas For this life I am a fiend yeah It’s all I need yeah I ain't even gotta sleep to get to my dreams yeah Bury competition deep (yeah) RIP yeah Move along ain't much to see unless they look at me yeah [Chorus] They got bad intentions They don’t wanna see me winning It don’t really make no difference They know either way I get it (get it) They got bad intentions They don’t wanna see me winning It don’t really make no difference They know either way I get it (get it) [Verse 2] As soon as I walked in Heard the talkin’ I've seen it too often Closing the coffin So show me the right way whenever I cross them My shorty from Mayfair, your ting is from Barking I’ve seen everybody come round as soon as I come up Couple people made me turn to a man I don’t wanna Get your money cos I’m coming for all of your hunnids’ Did me wrong I know that they gon be feeling the karma [Chorus] They got bad intentions (yeah) They don’t wanna see me winning It don’t really make no difference (yeah) They know either way I get (get it) They got bad intentions (yeah) They don’t wanna see me winning It don’t really make no difference (yeah) They know either way I get (get it)

 

Vertaling

[Intro] Ze hebben slechte bedoelingen ( uh uh uh uh, uh uh uh uh) It don't really make no difference (nee nee nee nee, nee nee nee nee nee) [Verse 1] I've seen everybody come 'round as soon as I come up I was out in DC chillin' like Barry Obama All my homies trying to eat ain't no time for the drama Ik heb perfecte interpunctie kijk maar naar de komma's For this life I am a fiend yeah It's all I need yeah I ain't even gotta sleep to get to my dreams yeah Bury competition deep (yeah) RIP yeah Move along ain't much to see unless they look at me yeah [Chorus] Ze hebben slechte bedoelingen Ze willen me niet zien winnen It don't really make no difference They know either way I get it (get it) They got bad intentions Ze willen me niet zien winnen Het maakt niet echt een verschil They know either way I get it (get it) [Verse 2] As soon as I walked in He heard the talkin' I've seen it too often Closing the coffin So show me the right way whenever I cross them Mijn kleine van Mayfair, jouw ding is van Barking Ik heb iedereen zien omdraaien zodra ik opdook Een paar mensen lieten me veranderen in een man die ik niet wil Pak je geld want ik kom voor al je geld. Ze deden me onrecht, ik weet dat ze de karma zullen voelen. [Chorus] Ze hebben slechte bedoelingen (yeah) They don't wanna see me winning It don't really make no difference (yeah) They know either way I get They got bad intentions (yeah) They don't wanna see me winning It don't really make no difference (yeah) They know either way I get (get it)