Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: Miss Montreal Songtekst: Nothing Left To Say

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: Miss Montreal - Nothing Left To Say ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van Nothing Left To Say? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van Miss Montreal! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter M van Miss Montreal en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals Nothing Left To Say .

Origineel

The world could end But you can't leave, you can't leave And even if it were to start again You can't leave, you can't leave I have never felt so sure or felt like this before, never had it all You took me trough the pain, brought me back again You can't leave Don't tell me there's fucking nothing left to say How can you look away now We came way too far to take it all away No one's gonna love you more Don't you look away now Don't tell me there's fucking nothing left to say Even if there's nothing left to say You're halfway gone But you can't leave, you can't leave Until you tell me what went wrong But you can't leave, you can't leave I have never felt so sure or felt like this before, never had it all You took me trough the pain, brought me back again You can't leave Don't tell me there's fucking nothing left to say How can you look away now We came way too far to take it all away No one's gonna love you more Don't you look away now Don't tell me there is fucking nothing left to say Even if there's nothing left to say Still looking for the words to make you stay Don't tell me there's fucking nothing left to say How can you look away now We came way too far to take it all away No one's gonna love you more Don't you look away now Don't tell me there is fucking nothing left to say Even if there's nothing left to say

 

Vertaling