Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: Missy Eliot Songtekst: Get Ur Freak On

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: Missy Eliot - Get Ur Freak On ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van Get Ur Freak On? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van Missy Eliot! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter M van Missy Eliot en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals Get Ur Freak On .

Origineel

Missy be puttin' it down I am the hottest around I told you all mother-ooh You all can't stop me now Listen to me now I am lasting twenty rounds And if you want me (nigga) then come and get me now Is you with me now? Then biggie-biggie-bounce I know you dig the way I sw-sw-switch my style (Holla) People sing around Now people gather around Now people jump around Go, get ur freak on Go, get ur freak on Go, get ur freak on Go, get ur freak on Go, get ur freak on Go, get ur freak on Go, get ur, get ur, get ur, get ur, get ur freak on

 

Vertaling

Missy naar beneden worden puttin' it Ik ben de heetste rond Ik zei toch al moeder-ooh Jullie kan niet stoppen me nu Luister naar me nu Ik ben blijvende twintig ronden En als je me (nigga) wilt, dan komen en me nu Is je nu met mij? Dan biggie-biggie-bounce Ik weet dat je het graven van de manier waarop ik sw-sw-switch mijn stijl (Holla) Mensen zingen rond Nu mensen rond Nu mensen springen rond Ga, krijg ur buitenissig Ga, krijg ur buitenissig Ga, krijg ur buitenissig Ga, krijg ur buitenissig Ga, krijg ur buitenissig Ga, krijg ur buitenissig Ga, krijg ur, krijgen ur, krijgen ur, krijgen ur, krijgen ur buitenissig