Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: missy elliott Songtekst: checkin’ for you

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: missy elliott - checkin’ for you ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van checkin’ for you? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van missy elliott! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter m van missy elliott en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals checkin’ for you .

Origineel

[Intro: Lil' Kim] See, it's two types of bitches in the world You got a broke bitch, you got a rich bitch That would explain what I am And what my girl Missy is We the rich motherfuckin' bi-o-tches! That's right And then you got a bitch like me Who just stand above all bitches That excludes my girl Missy, Mary You know what I'm saying? But ya'll know what the fuck I mean? I'm the Queen Bitch That's right motherfucker what? Ya'll gotta problem wit' it come see me A motherfucker ain't taking my title Or my girl Missy title, or my girl Mary title What, that's right See, only bitches like us are allowed to play a game a chess See, a real queen needs a king You damn motherfuckin' I don't nigga laying under me That I can't do for me what I can't do for my motherfuckin' self So when ya'll see me in the street This is what I want ya'll to do Fix your lips, put 'em together nicely and say Say it along, say it along now Say "She's a bitch!" [Verse 1: Missy Elliott] I was walkin' real slow to the dance floor He was lookin' at my ass and I turned him on I see him talkin' to his boy on his cellular phone I looked at him and all he could say was "Damn, baby, bring it on" I talk shit, but I come though like a storm I keep my piece so sweet, yeah, nice and warm And all he could feel was this "Love, baby" [Chorus: Missy Elliott] I don't give a fuck about what they think, what they say They can call me a freak, call me anything they wanna name I don't give a, I don't give a I just wanna take him home Take him to the house, then turn him out He ain't checkin' for you I don't give a fuck about what they think, what they say They can call me a freak, call me anything they wanna name I don't give a, I don't give a I just wanna take him home Take him to the house, then turn him out He ain't checkin' for you

 

Vertaling

[Intro: Lil' Kim] See, it's two types of bitches in the world You got a broke bitch, you got a rich bitch That would explain what I am En wat mijn meisje Missy is Wij zijn de rijke motherfuckin' bi-o-tches! Dat klopt. En dan heb je een teef zoals ik Die gewoon boven alle teven staat Dat sluit mijn meisje Missy uit, Mary Snap je wat ik bedoel? Maar je weet wat ik bedoel? I'm the Queen Bitch Dat klopt motherfucker wat? Als je er problemen mee hebt, kom dan naar mij. Een klootzak pakt me mijn titel niet af. Of de titel van mijn meisje Missy, of de titel van mijn meisje Mary. Wat, dat is waar Alleen teven zoals wij mogen een potje schaken. Zie je, een echte koningin heeft een koning nodig Jij verdomde klootzak, ik wil geen neger onder me hebben liggen Dat ik niet voor mezelf kan doen wat ik niet voor mezelf kan doen Dus als je me op straat ziet Dit is wat ik wil dat jullie doen Doe je lippen op elkaar, doe ze mooi op elkaar en zeg Zeg het samen, zeg het samen nu Zeg "She's a bitch!" [Verse 1: Missy Elliott] I was walkin' real slow to the dance floor He was lookin' at my ass and I turned him on I see him talkingin' to his boy on his cellular phone I looked at him and all he could say was "Damn, baby, bring it on" I talk shit, but I come though like a storm I keep my piece so sweet, yeah, nice and warm And all he could feel was this "Love, baby" [Chorus: Missy Elliott] Het kan me geen reet schelen wat ze denken, wat ze zeggen Ze kunnen me een freak noemen, noem me wat ze maar willen I don't give a, I don't give a Ik wil hem gewoon mee naar huis nemen. Breng hem naar huis, en zet hem dan buiten Hij controleert je niet I don't give a fuck about what they think, what they say They can call me a freak, call me anything they wanna name I don't give a, I don't give a Ik wil hem gewoon mee naar huis nemen. Breng hem naar huis, en zet hem dan buiten Hij controleert je niet