Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: Songtekst: blur (mixed)

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: mø - blur (mixed) ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van blur (mixed)? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van mø! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter m van mø en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals blur (mixed) .

Origineel

[Intro] Major Lazer Major Lazer [Verse 1] Under the bad, bad moon tonight Or, baby, is it just me? Or is it something in the air we breathe? 'Cause I'm feeling dizzy, dizzy, ah How was the party? Was it treatin' you right? I wish that I could be there but I'm Under the bad, bad moon tonight Baby, can you help me? [Chorus] Let me out, I’m trapped in a blur Started out the way I wanted but it’s weird now Let me out, I’m lost in the words Too much in my head, I shoulda seen the bad signs I wanna tell you everything will be fine But I’m afraid that it's a waste of your time Let me out, I’m lost in the words Don't know how I ended here Trapped in a blur [Post-Chorus] (Hey!) (Oh, oh) (Hey!) (Oh) [Verse 2] We're in the high noon age of time Baby, can I ask you? How do you fit it all in your mind? 'Cause I can't seem to Yeah, they keep dancin' to it on and on But they don't understand the song Under the bad, bad moon tonight I just need to come clean [Chorus] Let me out, I’m trapped in a blur Started out the way I wanted but it’s weird now Let me out, I’m lost in the words Too much in my head, I shoulda seen the bad signs I wanna tell you everything will be fine But I’m afraid that it's a waste of your time Let me out, I’m lost in the words Don't know how I ended here Trapped in a blur

 

Vertaling

[Intro] Major Lazer Major Lazer [Verse 1] Under the bad, bad moon tonight Of, baby, ligt het aan mij? Or is it something in the air we breathe? 'Cause I'm feeling dizzy, dizzy, ah Hoe was het feest? Heeft het je goed gedaan? Ik wou dat ik er bij kon zijn, maar ik ben Under the bad, bad moon tonight Schatje, kan je me helpen? [Chorus] Let me out, I'm trapped in a blur Het begon zoals ik wilde maar nu is het vreemd Let me out, I'm lost in the words Te veel in mijn hoofd, Ik had de slechte tekens moeten zien I wanna tell you everything will be fine Maar ik ben bang dat het een verspilling van je tijd is Let me out, I'm lost in the words Don't know how I ended here Gevangen in een waas [Post-Chorus] (Hey!) (Oh, oh) (Hey!) (Oh) [Verse 2] We're in the high noon age of time Baby, can I ask you? Hoe krijg je het allemaal in je hoofd? 'Cause I can't seem to Yeah, they keep dancin' to it on and on But they don't understand the song Under the bad, bad moon tonight I just need to come clean [Chorus] Let me out, I'm trapped in a blur Het begon zoals ik wilde maar nu is het vreemd Let me out, I'm lost in the words Too much in my head, I shoulda seen the bad signs I wanna tell you everything will be fine Maar ik ben bang dat het een verspilling van je tijd is Let me out, I'm lost in the words Don't know how I ended here Gevangen in een waas