Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: mobb deep Songtekst: hey luv

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: mobb deep - hey luv ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van hey luv? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van mobb deep! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter m van mobb deep en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals hey luv .

Origineel

Can't believe you wanna leave me so cold All I really wanted was to be with you, baby I can't imagine ever living life without you I'll do anything for you 'Cause I'm all turned out, I don't what to do I feel so down and out, wish somebody'd tell me Hurry up and tell me, what love is all about Girl, you're driving me crazy and can't see you, baby You can't leave me alone, I'll do anything for you Anything for you But there is nothing I would not do I'd travel across the seven seas to be with you, baby Just believe, that I can make your wishes come true 'Cause I'll do anything for you 'Cause I'm all turned out, I don't what to do I feel so down and out, wish somebody'd tell me Hurry up and tell me, what love is all about Girl, you're driving me crazy and can't see you, baby You can't leave me alone, I'll do anything for you Anything for you So many times I wonder, just how love could be so Good to me, all I that I know is, when it comes to you There are no limits, nothing that I won't do for you (Wish somebody'd tell me, girl, you're driving me crazy And can't see you, baby girl, I'll do anything for you Anything for you) 'Cause I'm all turned out, I don't what to do I feel so down and out, wish somebody'd tell me Hurry up and tell me, what love is all about Girl, you're driving me crazy and can't see you, baby You can't leave me alone, I'll do anything for you Anything for you

 

Vertaling

Ik kan niet geloven dat je me zo koud wil laten Alles wat ik echt wilde was bij jou zijn, schatje Ik kan me niet voorstellen ooit zonder jou te leven Ik zal alles voor je doen Want ik ben helemaal van slag, ik weet niet wat ik moet doen Ik voel me zo down en out, wou dat iemand het me vertelde Haast je en vertel me, waar liefde om draait Girl, you're making me crazy and can't see you, baby Je kunt me niet alleen laten, ik doe alles voor je Alles voor jou Maar er is niets wat ik niet zou doen Ik zou over de zeven zeeën reizen om bij jou te zijn, schat Geloof gewoon, dat ik je wensen kan laten uitkomen Want ik zal alles voor je doen 'Cause I'm all turned out, I don't what to do Ik voel me zo down en out, ik wou dat iemand me dat vertelde Haast je en vertel me, waar liefde om draait Girl, you're making me crazy and can't see you, baby Je kunt me niet alleen laten, ik doe alles voor je Alles voor jou Zo vaak vraag ik me af, hoe liefde zo kan zijn Goed voor me kan zijn, alles wat ik weet is, als het op jou aankomt Er zijn geen grenzen, niets dat ik niet voor je zal doen (Wish somebody'd tell me, girl, you're making me crazy And can't see you, baby girl, I'll do anything for you Alles voor jou) 'Cause I'm all turned out, I don't what to do Ik voel me zo down en out, wish someone'd tell me Haast je en vertel me, waar liefde om draait Girl, you're making me crazy and can't see you, baby Je kunt me niet alleen laten, ik doe alles voor je Anything for you