Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: mobb deep Songtekst: trife life

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: mobb deep - trife life ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van trife life? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van mobb deep! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter m van mobb deep en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals trife life .

Origineel

[Intro: Havoc & Prodigy] Check it out now Word up, son, shit is ill, kid Nahmsayin'? Bein' that we livin' the motherfuckin' trife life Still have another day, right? It's only right Let me put you on to what happened, son You ain't gonna believe this shit Kick that shit [Verse 1: Prodigy] It's just another day, drowning my troubles with a forty That's when I got the call from this brown skin shorty She asked me where's my crew at, said we could do whatever She got a crew too and said that we should get together I said, "Aight, just call me back in a hour So I can take a shower and gather up the manpower" Then I hung up the horn And I thought to myself that it might be on Cause this trick ain't pick up the phone to call me in years (Why?) Ever since I left the ho lonely in tears Ain't no telling what her friends putting up in her ears Ideas of setting me up I'm not trying to hear (Check it out, Son) So we take the gats for precautions Plus this trick live in Brooklyn, home of the coffin She might got a whole battalion of Bucktowners Waiting for us to get up off the train and surround us Or maybe I'm blowing this shit out of proportion But this shit do happen to niggas very often So fuck it, a nigga gotta do what he meant to My crew got my back, fuck the world is my mental We put together five soldiers The bitch called, my blood curdled Told me to meet her on Myrtle Got to the plaza, we're waiting for the G train We put a plan together, just in case the beef came Now we Bed-Stuy bound Far from home and on unknown ground But together we six deep, with five heats, nothing sweet First nigga fronting getting lifted off his fucking feet It took eternity, we reached our destination My heartbeat is racing like a cardiac patient We finally got to Myrtle outside the train station I saw not a soul, told my peoples to be patient But hold up, that's when a black caravan rolled up My legs didn't froze up, I grabbed my pound Told my man, "Eyes open 'cause it might go down" Said he don't like the way the shit is starting to sound Every angle of the car was smoked out and tinted So we couldn't tell if the enemy was in it It might have been TNT, I wasn't trying to wait and see, we Jetted thru Marcy cause D's ain't bagging me Word Son, they got us on the run, dun, see yo [Hook] Check it out, check it out, check it out, yo Trife life got me thinking like an animal No doubt, no doubt, no doubt, no doubt yo What can kill you is what you don't know [Verse 2: Havoc] OK check it, you're on your way to your girl's crib But the bitch live in the Bridge You ain't really sweating it, cause little do you know The niggas in the Bridge be setting it You thought you was safe and tried to walk the back streets without heat On the 41st Side of 12th Street The side where niggas don't give a fuck The side where if you come through fronting, kid you getting bucked On your way, to apartment 3A With a phat herringbone, let him slide, no days Son get the heat, cause I'm about to stick him (Fuck that shit, yo if that nigga front, yo hit him!) Aight bet, so just hold it down While I cock back the long three pound You're upstairs boning, not knowing that I'm scheming Just the right time kid, it's twelve in the evening You're leaving out the building as you kiss your girl goodbye Thought you was safe and got caught by surprised "What's goin on?", as I reply "Shut the fuck up and don't make this to another homicide" He tried to play tough so I put one in his brain Even though I took his life, all I wanted was his chain Come through truck without heat, how you figure? When you in the projects keep your fingers on the trigger But fuck that we're juxing, if you got what we like you gets tooken Put you on your back, send you on your way, yo good looking Now we catching a cab to Halsey & Lewis in Brooklyn Getting tore up from the floor up, hit the dress store up Got the 80 auto in case a nigga wanna roll up Get your motherfucking shit swoll up Now it's back to Queens to serve fiends Making Cheese by any means, my eyes on my enemies Sipping Hennessy, with my mind on some crime shit One-time searching me but never ever find shit It's the everyday, get the loot then breeze Though my goal is to leave outta state, push ki's But all this bullshit holding me down, I can't leave Fuck a 9-to-5, I get the loot with ease Don't even need a degree to earn a six-digit figure I get mines slinging on the corner with my niggas Pulling the trigger when the drama appears 'Cause a nigga worse enemy is fear So yo.... [Hook] Check it out, check it out, check it out, yo Trife life got me thinking like an animal No doubt, no doubt, no doubt, no doubt yo What can kill you is what you don't know

 

Vertaling

[Intro: Havoc & Prodigy] Check it out now Word wakker, zoon, shit is ziek, jongen Nahmsayin'? Bein' that we livin' the motherfuckin' trife life We hebben nog een dag, toch? Het is alleen maar goed. Laat me je vertellen wat er gebeurd is, zoon. Je gaat deze shit niet geloven. Kick that shit [Verse 1: Prodigy] It's just another day, drowning my troubles with a forty That's when I got the call from this brown skin shorty Ze vroeg me waar mijn groep was, zei dat we alles konden doen. Ze heeft ook een groep en zei dat we samen moesten komen Ik zei, "Oké, bel me over een uur terug dan kan ik een douche nemen en de mankracht verzamelen. Toen hing ik de hoorn op En ik dacht bij mezelf dat het misschien aan was Want deze truc heeft al jaren de telefoon niet meer opgenomen om me te bellen (Waarom?) Sinds ik de hoer eenzaam en in tranen achterliet Ain't tell what her friends putting up in her ears Ideeën om mij in de val te lokken, ik probeer het niet te horen So we take the gats for precautions Plus deze truc woont in Brooklyn, thuis van de doodskist. Ze heeft misschien een heel bataljon Bucktowners Wachtend op ons om uit de trein te stappen en ons te omsingelen. Of misschien blaas ik deze shit op buiten proportie Maar dit gebeurt wel vaker met nikkers. Dus fuck it, een neger moet doen wat hij moet doen. Mijn groep staat achter me, de wereld is mijn mentaal. We hebben vijf soldaten bij elkaar gebracht. De trut belde, mijn bloed stolde Ze zei dat ik haar op Myrtle moest ontmoeten. We gingen naar het plein, we wachtten op de G-trein. We hebben een plan gemaakt, voor het geval dat het vlees zou komen. Now we Bed-Stuy bound Ver van huis en op onbekende grond But together we six deep, with five heats, nothing sweet First nigga fronting getting lifted off his fucking feet Het duurde een eeuwigheid, maar we hebben onze bestemming bereikt. Mijn hartslag gaat tekeer als een hartpatiënt We kwamen eindelijk bij Myrtle buiten het treinstation. Ik zag geen ziel, vertelde mijn volk om geduldig te zijn Maar wacht even, dat is wanneer een zwarte caravan kwam aanrijden. Mijn benen bevroren niet, ik pakte mijn pond Vertelde mijn man, "Ogen open, want het kan naar beneden gaan" Hij zei dat hij het niet leuk vond hoe het begon te klinken. Elke hoek van de auto was gerookt en getint. Dus we konden niet zien of de vijand erin zat. Het kan TNT zijn geweest, ik probeerde niet af te wachten, we We reden door Marcy omdat D's me niet wilde pakken. Word Son, ze hebben ons op de vlucht, dun, see yo [Hook] Check it out, check it out, check it out, yo Trife life got me thinking like an animal Geen twijfel, geen twijfel, geen twijfel, geen twijfel yo What can kill you is what you don't know [Verse 2: Havoc] OK check it, you're on your way to your girl's crib But the bitch live in the Bridge You ain't really sweating it, cause little do you know The niggas in the Bridge are setting it Je dacht dat je veilig was en probeerde in de achterstraatjes te lopen zonder verwarming Aan de 41ste kant van 12th Street The side where niggas don't give a fuck De kant waar als je er frontaal doorheen komt, jongen, je wordt gepakt. Op weg, naar appartement 3A With a phat herringbone, let him slide, no days Son get the heat, cause I'm about to stick him (Fuck die shit, yo als die nigga voor is, yo sla hem!) Goed gedaan, dus hou het gewoon laag Terwijl ik de lange drie pond terugtrek You're upstairs boning, not knowing that I'm scheming Precies op tijd jongen, het is twaalf uur 's avonds Je verlaat het gebouw terwijl je je meisje vaarwel kust Dacht dat je veilig was en werd verrast "What's goin on?", als ik antwoord "Hou je kop en maak er niet weer een moordzaak van" Hij probeerde stoer te doen, dus schoot ik hem door z'n hoofd. Ook al nam ik zijn leven, het enige wat ik wilde was zijn ketting. Kom door de truck zonder warmte, hoe kom je daarbij? Als je in de projecten zit, hou dan je vingers aan de trekker. Maar als je hebt wat wij willen, word je gepakt. Leg je op je rug, stuur je op weg, yo good looking Nu nemen we een taxi naar Halsey & Lewis in Brooklyn We zijn helemaal opgefokt, we gaan naar de kledingwinkel Got the 80 auto in case a nigga wanna roll up Get your motherfucking shit swoll up Now it's back to Queens to serve fiends Kaas maken met alle middelen, mijn ogen op mijn vijanden gericht. Nippend aan Hennessy, met mijn gedachten bij wat misdaad shit. Een keer zoeken, maar nooit iets vinden. Het is het alledaagse, de buit pakken en wegwezen. Hoewel mijn doel is om de staat uit te gaan, ki's duwen Maar al deze onzin houdt me tegen, ik kan niet weg. Fuck een 9-tot-5, ik krijg de buit met gemak Ik heb niet eens een diploma nodig om een cijfer met zes cijfers te verdienen. Ik krijg mijnen op de hoek met mijn niggas Ik haal de trekker over als het drama zich voordoet. 'Cause a nigga worse enemy is fear Dus yo.... [Hook] Check it out, check it out, check it out, yo Trife life got me thinking like an animal No doubt, no doubt, no doubt, no doubt yo What can kill you is what you don't know