Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: mobile drink Songtekst: acabou

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: mobile drink - acabou ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van acabou? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van mobile drink! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter m van mobile drink en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals acabou .

Origineel

Você me xinga de tudo que é nome. E eu xingo você também. Você despreza tudo que eu faço. E eu desprezo você também. Você não fala, só grita comigo. E eu grito com você também. Você destrói o seu amor próprio. E eu destruo o meu também. Acabou!. Que você, suma e mais nada. Acabou!. Pois você é a pessoa errada pra mim. Você disfarça me conta mentiras. E eu disfarço pra você também. Você não liga, não pede desculpas. E eu não ligo pra você também. Cada segundo que passei com você. Milhões de horas que deixei de viver. Acabou!. Que você, suma e mais nada!. Acabou!. Pois você é a pessoa errada pra mim. Sai... sai... sai... sai... sai

 

Vertaling

Je noemt me elke naam. En ik noem jou ook namen. Je veracht alles wat ik doe. En ik veracht jou ook. Je praat niet, je schreeuwt alleen tegen me. En ik schreeuw ook tegen jou. Je vernietigt je eigenliefde. En ik vernietig de mijne ook. Het is voorbij. Laat je, weg en dat is het. Het is voorbij. Omdat je de verkeerde persoon voor me bent. Je vermomt dat je me leugens vertelt. En ik dek je ook. Je belt niet, je verontschuldigt je niet. En ik geef ook niet om jou. Elke seconde die ik met jou heb doorgebracht Miljoenen uren die ik gemist heb. Het is voorbij. Laat je, weg en dat is het! Het is voorbij. Omdat je de verkeerde persoon voor me bent. Laat... laat... laat... laat... laat...