Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: mobile drink Songtekst: vou deixando meu adeus

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: mobile drink - vou deixando meu adeus ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van vou deixando meu adeus? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van mobile drink! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter m van mobile drink en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals vou deixando meu adeus .

Origineel

Não adianta chorar. Eu não pertenço a você. O que adianta me ter sem amor?. É melhor me esquecer. Vou me lembrar dos dias bons que tivemos. Em que meu beijo foi todo seu. Vi a sua alma saindo do corpo. Pra que ele fosse todo meu. Eu que não sou velho, e também não sou mais novo. Eu que já fui tudo e quero ser tudo denovo. Vou deixando meu adeus. Não é que eu prefira solidão. Não é que eu só queira te magoar. A nota sustenida aumentada que bemolizou. O maior tom de uma canção. Que eu pude alcançar. Eu que não sou mais velho, e também não sou mais novo. Eu que já fui tudo e quero ser tudo denovo. Vou deixando meu adeus. Vou deixando meu adeus

 

Vertaling

Het heeft geen zin om te huilen. Ik hoor niet bij jou. Wat is het nut van mij zonder liefde? Je kunt me maar beter vergeten. Ik zal me de goede dagen herinneren die we hadden. Toen mijn kus helemaal van jou was. Ik zag je ziel je lichaam verlaten. Zodat hij helemaal van mij was. Ik ben niet oud, en ik ben niet jong meer. Ik die alles ben geweest en weer alles wil zijn. Ik laat mijn afscheid achter. Het is niet dat ik liever eenzaam ben. Het is niet dat ik je alleen maar pijn wil doen. De verhoogde aangehouden noot die vervlakte. De hoogste toon van een lied Die ik kon bereiken. Ik die niet meer oud ben, en niet meer jong. Ik die alles ben geweest en weer alles wil zijn. Vou deixando meu adeus. Vou deixando meu adeus