Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: moby Songtekst: extreme ways (dj tiesto’s vocal remix)

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: moby - extreme ways (dj tiesto’s vocal remix) ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van extreme ways (dj tiesto’s vocal remix)? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van moby! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter m van moby en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals extreme ways (dj tiesto’s vocal remix) .

Origineel

Extreme ways are back again, extreme places I didn't know I broke everything new again, everything that I'd owned I threw it out the windows, came along, extreme ways I know Will part the colors of my sea, perfect color me Extreme ways that help me, help me out late at night Extreme places I had gone, but never seen any light Dirty basements, dirty noise, dirty places coming through Extreme worlds alone, did you ever like it planned? I would stand in line for this There's always room in life for this Oh, baby, oh, baby Then it fell apart, it fell apart Oh, baby, oh, baby Then it fell apart, it fell apart Oh, baby, oh, baby Then it fell apart, it fell apart Oh, baby, oh, baby Like it always does, it always does Extreme sounds that told me, they helped me down every night I didn't have much to say, I didn't give up the light I closed my eyes and closed myself and closed my world and never opened Up to anything that could get me along I had to close down everything, I had to close down my mind Too many things that caught me, too much can make you blind I've seen so much in so many places, so many heartaches, so many faces So many dirty things, you couldn't even believe I would stand in line for this It's always good in life for this Oh, baby, oh, baby Then it fell apart, it fell apart Oh, baby, oh, baby Then it fell apart, it fell apart Oh, baby, oh, baby Then it fell apart, it fell apart Oh, baby, oh, baby Like it always does, it always does

 

Vertaling

Extreme manieren zijn weer terug, extreme plaatsen die ik niet kende Ik brak alles weer nieuw, alles wat ik bezat Ik gooide het uit de ramen, kwam langs, extreme manieren die ik ken Zal de kleuren van mijn zee scheiden, perfect kleur me Extreme manieren die me helpen, helpen me 's avonds laat Extreme plaatsen waar ik ben geweest, maar nooit licht heb gezien Vieze kelders, vies lawaai, vieze plekken die doorkomen Extreme werelden alleen, heb je het ooit gepland? Ik zou in de rij staan voor dit Er is altijd plaats in het leven voor dit Oh, baby, oh, baby Toen viel het uit elkaar, het viel uit elkaar Oh, baby, oh, baby Toen viel het uit elkaar, het viel uit elkaar Oh, baby, oh, baby Toen viel het uit elkaar, het viel uit elkaar Oh, baby, oh, baby Zoals het altijd doet, zoals het altijd doet Extreme geluiden die me vertelden, ze hielpen me elke nacht naar beneden Ik had niet veel te zeggen, ik gaf het licht niet op Ik sloot mijn ogen en sloot mezelf en sloot mijn wereld en opende nooit Op naar alles wat me verder kon brengen Ik moest alles afsluiten, ik moest mijn geest afsluiten Te veel dingen die me opvielen, te veel kan je blind maken Ik heb zo veel gezien op zo veel plaatsen, zo veel hartzeer, zo veel gezichten Zoveel vieze dingen, je zou het niet eens kunnen geloven I would stand in line for this Het is altijd goed in het leven voor dit Oh, baby, oh, baby Toen viel het uit elkaar, het viel uit elkaar Oh, baby, oh, baby Toen viel het uit elkaar, het viel uit elkaar Oh, baby, oh, baby Toen viel het uit elkaar, het viel uit elkaar Oh, baby, oh, baby Zoals het altijd doet, zoals het altijd doet