Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: Moby Songtekst: In This World

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: Moby - In This World ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van In This World? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van Moby! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter M van Moby en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals In This World .

Origineel

Lordy don't leave me
All by myself.

Good time's the devil
I'm a force of heaven.

Lordy don't leave me
All by myself.

So many time's I'm down
Down down.

With the ground.

Lordy don't leave me
All by myself.

Whoa, in this world.

Lordy don't leave me
All by myself.

 

Vertaling

Lieve God laat me niet
helemaal alleen.

Goede tijden is de duivel
Ik ben een kracht van de hemel.

Lieve God laat me niet
helemaal alleen.

Zo veel keren dat ik ongelukkig ben
ongelukkig ongelukkig.

Met de grond.

Lieve God laat me niet
helemaal alleen.

Whoa, in deze wereld.

Lieve God laat me niet
helemaal alleen.