Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: moby Songtekst: the right thing (sharam jey remix)

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: moby - the right thing (sharam jey remix) ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van the right thing (sharam jey remix)? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van moby! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter m van moby en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals the right thing (sharam jey remix) .

Origineel

One day I know Gonna leave this all Lift off to heaven Lighs flying 'cross my eyes Oh it seems like This could be mine Come on It's time I do the right thing Oh baby, baby, gonna do the right thing One day I know Gonna leave this all alone Gonna leave this Leave this all for heaven One day I know Gonna leave this all alone Gonna leave this Leave this all for heaven Oh no No life to live Gonna leave this Leave this all for heaven One day I know Gonna leave it all alone Gonna leave this Gonna leave this all for heaven Oh Lord, save me I wanna do the right thing Oh it's time Oh Lord, save me I wanna do the right thing Oh it's time Oh Lord, save me I wanna do the right thing Oh it's time Oh Lord, save me I wanna do the right thing I wanna do the right thing Oh-oh, it's time I wanna do the right thing Mmmmmmmm... Mmmmmmmm... Mmmmmmmm...

 

Vertaling

Op een dag weet ik Gonna leave this all Lift off to heaven Lichten vliegen door mijn ogen Oh het lijkt alsof This could be mine kom op It's time I do the right thing Oh baby, baby, ik ga het juiste doen Op een dag weet ik Gonna leave this all alone Gonna leave this Leave this all for heaven Op een dag weet ik Gonna leave this all alone Gonna leave this Leave this all for heaven Oh nee Geen leven om te leven Gonna leave this Leave this all for heaven One day I know Gonna leave it all alone Gonna leave this Gonna leave this all for heaven Oh Heer, red me Ik wil het juiste doen Oh het is tijd Oh Heer, red me Ik wil het juiste doen Oh het is tijd Oh Heer, red me Ik wil het juiste doen Oh it's time Oh Heer, red me Ik wil het juiste doen I wanna do the right thing Oh-oh, het is tijd I wanna do the right thing Mmmmmm... Mmmmmmmm... Mmmmmmmm...