Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: mococa paraiso Songtekst: a loira do carro branco

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: mococa paraiso - a loira do carro branco ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van a loira do carro branco? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van mococa paraiso! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter m van mococa paraiso en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals a loira do carro branco .

Origineel

Viajando solitário mergulhado na tristeza. Numa curva da estrada eu tive uma surpresa. Uma loura encantadora bonita por natureza. Me pediu uma carona eu atendi com destreza. Sentou bem pertinho de mim com muita delicadeza. O meu carro foi o trono, eu passei a ser o dono da rainha da beleza. Foi o dia mais feliz que o meu coração sentiu. Mas meu mundo encantado de repente destruiu. Ao ver a loura tremendo, gemendo e suando frio. Parei o carro depressa na travessia de um rio. Enquanto eu fui buscar a água, que tão triste ela pediu. Ouvi cantar os pneus e me dizendo adeus com meu carro ela sumiu. . Somente um bilhetinho na estrada eu encontrei. E quando acabei de ler emocionado eu fiquei. No bilhete ela dizia por você me apaixonei. Só peço que me perdoe, o golpe que eu lhe dei. Para alimentar a esperança o seu carro eu levarei. Me procure por favor, quando me der seu amor o carro eu entregarei. . Quem estiver me ouvindo preste muita atenção. O meu carro não tem placa mas vou dar a descrição. É branco e tem uma loura charmosa na direção. Dou o carro de presente a quem fizer a prisão. Por ela ter roubado o carro já tem absolvição. Mas vou lhe dar um castigo vai ter que viver comigo,. Por roubar meu coração

 

Vertaling

Alleen reizend, ondergedompeld in droefheid. Bij een bocht in de weg had ik een verrassing. Een charmante blondine, mooi van nature. Vroeg me een lift ik antwoordde met handigheid. Zat heel dicht bij me met grote delicatesse. Mijn auto was de troon, ik werd de eigenaar van de schoonheidskoningin. Het was de gelukkigste dag die mijn hart voelde. Maar mijn betoverde wereld spatte plotseling uiteen. Ik zag de blondine rillen, kreunen en in koud zweet uitbarsten. Ik stopte de auto snel bij een rivieroversteek. Toen ik het water haalde, waar ze zo verdrietig om vroeg. Ik hoorde de banden zingen en me gedag zeggen met mijn auto was ze weg . Alleen een klein briefje op de weg vond ik. En toen ik klaar was met lezen was ik ontroerd. In het briefje zei ze dat ik verliefd op je ben geworden. Alles wat ik vraag is dat je me vergeeft, de klap die ik je gaf. Om de hoop te voeden zal ik je auto nemen. Zoek me alsjeblieft op. Als je me je liefde geeft, lever ik je auto. Wie er ook luistert, let goed op. Mijn auto heeft geen nummerbord, maar ik zal je de beschrijving geven. Het is wit en heeft een charmant blondje in de richting. Ik geef de auto cadeau aan degene die de arrestatie doet. Omdat ze de auto gestolen heeft, is ze al vrijgesproken. Maar ik zal haar een straf geven. Ze zal bij mij moeten wonen. Voor het stelen van mijn hart.