Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: mococa paraiso Songtekst: castiga me

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: mococa paraiso - castiga me ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van castiga me? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van mococa paraiso! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter m van mococa paraiso en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals castiga me .

Origineel

Maltrata, judia castiga-me sem compaixão. Faça-me delicias com sua boca. Faça mil caricias com as suas mãos. Do meu coração faça o que quiser. Faça e desfaça eu sou seu, mulher. Mulher que toma conta. Que esta sempre pronta até me fascina. Cai sobre os meus ombros e assim me domina. Deita e rola no meu coração. Mulher que num olhar. Me fez apaixonar assim por inteiro. E num simples beijo me fez prisioneiro. Um eterno escravo da minha paixão. Me pisa, me xinga desfruta desse meu calor. Se quiser me usa eu não faço conta. Se quiser abusa desse meu amor. Faça o favor o que estiver gostando. Eu sou seu brinquedo eu estou te amando

 

Vertaling

Mishandel me, veroordeel me, straf me zonder medelijden. Verblijd me met je mond. Maak duizend strelingen met je handen. Doe met mijn hart wat je wilt. Doen en ongedaan maken ik ben de jouwe, vrouw. Vrouw die zorgt. Die altijd klaar staat om me te boeien. Valt op mijn schouders en domineert mij zo. Ga liggen en rol je om in mijn hart. Vrouw die in één oogopslag. Ik werd er helemaal verliefd op. En in een simpele kus maakte hij me een gevangene. Een eeuwige slaaf van mijn passie. Stap op me, vervloek me, geniet van mijn warmte. Als je me wilt gebruiken kan het me niet schelen. Als je deze liefde van mij wilt misbruiken. Doe me een plezier, wat je maar wilt. Ik ben je speeltje ik hou van je