Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: mococa paraiso Songtekst: ferro a brasa

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: mococa paraiso - ferro a brasa ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van ferro a brasa? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van mococa paraiso! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter m van mococa paraiso en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals ferro a brasa .

Origineel

Um certo dia fui rever os meus parentes. Na fazenda Sol Nascente e a surpresa me esperou. O meu irmão veio dos fundões da casa. E me deu um ferro à brasa que a nossa mãe deixou.. O que pra muitos pode ser até tranqueira. Hoje lá na cabeceira, um abajur dele eu fiz,. Me faz lembrar a sua luz que me rege. Que eu só tinha um terno bege, mais eu era tão feliz!. Ferro à brasa, o calor que hoje me queima. É uma saudade que teima reviver aquele amor. Ferro à brasa aquecido pela idade. Hoje passa a realidade só não passa a minha dor!. Voltando ao tempo vejo mamãe preparando,. Esse ferro, assoprando as brasas do tição;. Depois passava com carinho sem preguiça. Nossas roupinhas de missa, de festa a procissão.. Olho esse ferro do abajur é a claridade. Sinto as brasas da saudade me queimar o coração,. E o pensamento vai passando meu passado,. No tecido amarrotado de mágoa e solidão!

 

Vertaling

Op een dag ging ik mijn familie weer opzoeken. bij de Rising Sun boerderij en daar wachtte me een verrassing. Mijn broer kwam van de achterkant van het huis. En hij gaf me een heet strijkijzer dat onze moeder had achtergelaten. Wat voor velen een stuk schroot kan zijn. Vandaag heb ik een van zijn lampen op het nachtkastje gemaakt. Het herinnert me aan het licht dat mij regeert. Ik had alleen een beige pak, maar ik was zo gelukkig. Heet ijzer, de hitte die me vandaag verbrandt. Het is een verlangen dat hardnekkig die liefde doet herleven. Heet ijzer verhit door ouderdom. Vandaag gaat de realiteit voorbij, maar mijn pijn gaat niet voorbij! Als ik terug ga in de tijd zie ik mam zich klaarmaken... Dat ijzer, blaast de sintels van de brandstapel;. Daarna ging ze voorzichtig en zonder luiheid voorbij. Onze kleren voor de mis, voor feesten en processies... Ik kijk naar het ijzer van de lamp, het is het licht. Ik voel de sintels van nostalgie branden in mijn hart. En de gedachte gaat verder langs mijn verleden. In het verfrommelde weefsel van verdriet en eenzaamheid!