Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: mococa paraiso Songtekst: o toca fitas

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: mococa paraiso - o toca fitas ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van o toca fitas? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van mococa paraiso! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter m van mococa paraiso en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals o toca fitas .

Origineel

Naquele dia que partiste para longe. Na despedida eu gravei a tua voz. A partir daquele instante esta saudade. Fez aumentar o grande abismo entre nós. No toca fitas do meu carro a toda hora. Ouço tua voz que ali marcou nosso final. E o que mais me deixa triste é quando ouço. Esta canção tocando em fundo musical. Tchau amore, tchau amore, tchau amore, tchau. Tchau amore, tchau amore, tchau amore, tchau. E hoje eu sofro este abandono longe dela. E ela também sofre demais longe de mim. Quando ela diz adeus amor eu vou partir. Parece até que sobre mim o céu desaba. A grande dor da despedida ali começa. E a esperança de tua volta ali se acaba

 

Vertaling

Die dag dat je ver weg vertrok. Bij het afscheid heb ik je stem opgenomen. Vanaf dat moment dit verlangen. De grote kloof tussen ons deed groeien. In de cassetterecorder van mijn auto, de hele tijd. Ik hoor je stem die ons einde daar markeerde. En wat me het meest verdrietig maakt is als ik hoor. Dit liedje speelt op de achtergrond. Bye amore, bye amore, bye amore, bye amore, bye. Bye amore, bye amore, bye amore, bye amore, bye. En vandaag lijd ik onder deze verlating, weg van haar. En ze lijdt ook te veel weg van mij. Als ze vaarwel zegt, ga ik weg. Het lijkt er zelfs op dat over mij de hemel instort. De grote pijn van het afscheid begint daar. En de hoop op je terugkeer eindigt daar