Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: mococa paraiso Songtekst: pote da roça

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: mococa paraiso - pote da roça ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van pote da roça? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van mococa paraiso! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter m van mococa paraiso en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals pote da roça .

Origineel

Cabaça amiga pote da roça. A saudade se apossa de mim não sai. Volto ao passado com você nas costas. Indo pra roça com meu velho pai. E lá chegando eu te amarrava. Pelo gargalo no galho do ipê. Naquela sombra você conservava. A água fresquinha pra gente beber. Pote da roça hoje é passado. Dependurado neste barracão. Virou colmeia morada de abelha. Casa sem telha aqui no sertão. Pote da roça entre eu e você. Há algo in comum na minha visão. Você colmeia, casa de abelha. E eu colmeia da recordação

 

Vertaling

Vriendelijke kalebas, pot van het platteland. Saudade neemt bezit van me en wil niet weggaan. Ik keer terug naar het verleden met jou op mijn rug. Naar de boerderij gaan met mijn oude vader. En als ik daar aankom, bind ik je vast. Bij de nek op de tak van de ipê. In die schaduw hield je Het verse water voor ons om te drinken. Vandaag behoort de pot van het veld tot het verleden. Opgehangen in deze schuur. Het is een bijenkorf geworden, een bijenhuis. Een huis zonder dakpannen hier in de sertão. Pote da roça tussen jou en mij. Er is iets gemeenschappelijks in mijn visie. Jij bijenkorf, bijenhuis En ik korf van herinnering