Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: mococa paraiso Songtekst: pulôver de lã

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: mococa paraiso - pulôver de lã ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van pulôver de lã? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van mococa paraiso! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter m van mococa paraiso en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals pulôver de lã .

Origineel

Rolando na cama procurando sono pela noite afora. sentindo na peito a cruel saudade da mulher querida. sem ter motivo e sem dizer adeus ela foi embora. levando com ela toda alegria que eu tinha na vida. saí pelo quarto remexendo tudo quase enlouquecido. Achei por acaso o pulôver de lã que pra mim ela fez. chorei revivendo os prazeres do amor com ela vividos. com ele eu estava na noite que foi nossa última vez. pulôver de lã que tanto me aquece no frio do inverno. não vai conseguir livrar minha vida desta solidão. por que teu calor não aquece o frio que tenho interno. é o frio da saudade que está congelando o meu coração

 

Vertaling

Rollend in bed op zoek naar slaap door de nacht. voelend in mijn borst het wrede verlangen naar de geliefde vrouw. zonder reden en zonder afscheid te nemen vertrok ze. alle vreugde die ik in het leven had met zich meenemend. ik verliet de kamer en rommelde bijna als een bezetene door alles heen. ik vond bij toeval de wollen trui die ze voor me gemaakt had. ik huilde, en herbeleefde de liefdesvreugde die ik met haar beleefd had. ik droeg hem de avond van onze laatste keer. de wollen trui die me zo verwarmt in de koude winter. het zal mijn leven niet bevrijden van deze eenzaamheid. waarom verwarmt jouw warmte de kou niet in mij? het is de kou van het verlangen die mijn hart bevriest.