Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: modern talking Songtekst: lucky guy

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: modern talking - lucky guy ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van lucky guy? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van modern talking! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter m van modern talking en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals lucky guy .

Origineel

I feel your heart's tune I feel the same moon I hear the lust tune Over and over again Without end I feel the flowers I feel the showers I hear the lust words Over and over again Without end Oooo-oo-ooooh I feel lucky guy Oooo-oo-ooooh I feel lucky guy Tomorrow when all things are shapin' Tomorrow then I'll be with you Tomorrow when your heart is achin' I'll keep on lovin' you I feel the magic There's been no tragic I hear you laughin' Over and over again Without end I see you walkin' I hear you talkin' I feel the lovin' Over and over again Without end

 

Vertaling

Ik voel de melodie van je hart Ik voel dezelfde maan I hear the lust tune Steeds weer opnieuw Zonder einde Ik voel de bloemen Ik voel de buien Ik hoor de lust woorden Steeds weer opnieuw Zonder einde Oooo-oo-ooooh Ik voel me een geluksvogel Oooo-oo-ooooh I feel lucky guy Morgen als alle dingen vorm krijgen Morgen dan zal ik bij je zijn Morgen als je hart pijn doet zal ik van je blijven houden Ik voel de magie There's been no tragic I hear you laughin' Steeds weer opnieuw Zonder einde Ik zie je lopen Ik hoor je praten I feel the lovin' Over and over again Zonder einde