Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: modern talking Songtekst: sexy sexy lover

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: modern talking - sexy sexy lover ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van sexy sexy lover? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van modern talking! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter m van modern talking en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals sexy sexy lover .

Origineel

[Verse 1] Oh, I tell you once and I tell you twice I'll be there for you in your paradise Oh, please stay with me And I show you what I feel You're the nearest thing to heaven girl Baby just for you, I'll fly around the world Oh, everything I'll do, I do it just for you [Chorus] My sexy, sexy lover, oh, tell me there's no other Tell me there's no other, deep in your heart My sexy, sexy lover, I wanna be your cover There's no other, who's breaking apart Oh my sexy little lover, swear there is no other I'll feel alone, when I'm coming home Oh my sexy little lover, tell me there's no other Cause when I'm down, I need you all around [Verse 2] I am not a man, who wants to be alone There's a place for us, we can't go wrong Oh, baby, you and I, we're flying one mile high We are more than two, you are more than one And my love for you is burning like the sun Oh, everything I'll do, I do it just for you [Chorus] My sexy, sexy lover, oh, tell me there's no other Tell me there's no other, deep in your heart My sexy, sexy lover, I wanna be your cover There's no other, who's breaking apart Oh my sexy little lover, swear there is no other I'll feel alone, when I'm coming home Oh my sexy little lover, tell me there's no other Cause when I'm down, I need you all around [Outro] My sexy, sexy lover, oh, tell me there's no other Tell me there's no other, deep in your heart My sexy, sexy lover, I wanna be your cover There's no other, who's breaking apart Oh my sexy little lover, swear there is no other I'll feel alone, when I'm coming home Oh my sexy little lover, tell me there's no other Cause when I'm down, I need you all around

 

Vertaling

[Verse 1] Oh, ik zeg het je één keer en ik zeg het je twee keer Ik zal er voor je zijn in je paradijs Oh, blijf alsjeblieft bij me En ik laat je zien wat ik voel Jij bent het dichtst bij de hemel meisje Schatje alleen voor jou, vlieg ik de wereld rond Oh, alles wat ik doe, doe ik alleen voor jou [Chorus] My sexy, sexy lover, oh, tell me there's no other Zeg me dat er geen ander is, diep in je hart Mijn sexy, sexy minnaar, ik wil je dekmantel zijn There's no other, who's breaking apart Oh mijn sexy kleine minnaar, zweer dat er geen ander is Ik zal me alleen voelen, als ik thuis kom Oh mijn sexy kleine minnaar, zeg me dat er geen ander is Want als ik down ben, heb ik je overal nodig [Verse 2] I am not a man, who wants to be alone There's a place for us, we can't go wrong Oh, baby, jij en ik, we vliegen een mijl hoog Wij zijn meer dan twee, jij bent meer dan één En mijn liefde voor jou brandt als de zon Oh, alles wat ik doe, doe ik alleen voor jou [Chorus] My sexy, sexy lover, oh, tell me there's no other Zeg me dat er geen ander is, diep in je hart Mijn sexy, sexy minnaar, ik wil je dekmantel zijn There's no other, who's breaking apart Oh mijn sexy kleine minnaar, zweer dat er geen ander is Ik zal me alleen voelen, als ik thuis kom Oh mijn sexy kleine minnaar, zeg me dat er geen ander is Cause when I'm down, I need you all around [Outro] My sexy, sexy lover, oh, tell me there's no other Zeg me dat er geen ander is, diep in je hart Mijn sexy, sexy minnaar, ik wil je dekmantel zijn There's no other, who's breaking apart Oh mijn sexy kleine minnaar, zweer dat er geen ander is Ik zal me alleen voelen, als ik thuis kom Oh mijn sexy kleine minnaar, zeg me dat er geen ander is Cause when I'm down, I need you all around