Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: modern talking Songtekst: why did you do it just tonight

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: modern talking - why did you do it just tonight ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van why did you do it just tonight? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van modern talking! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter m van modern talking en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals why did you do it just tonight .

Origineel

[Chorus] Why did you do it just tonight? (Did you do it just tonight?) You're leaving me without goodbye (Leaving me without goodbye) Why can't you give me one more try? Before you went and said goodbye Why did you do it just tonight? (Why did you do it just tonight?) [Verse 1] Sometimes I feel that's life a show But I hold tight don't let you go 'Cause, darling, heaven can be cold With no angel I've been told Your memories come and memories go But my love will always grow Why'd you throw away my heart? Why did you break apart? [Chorus 1] Why did you do it just tonight? (Did you do it just tonight?) You're leaving me without goodbye (Leaving me without goodbye) Why can't you give me one more try? Before you went and said goodbye Why did you do it just tonight? (Why did you do it just tonight?) [Chorus 2] Why did you do it just tonight? (Did you do it just tonight?) We have two tickets to paradise (Two tickets to paradise) Nobody ever loved you more As I always did before Why did you do it just tonight? (Why did you do it just tonight?) [Verse 2] The way you talk, the way you smile All things you do make life worthwhile It's not a game you play with me You give this world some sanity Your memories come and memories go But my love will always grow Look at the stars, they're out tonight Be forever by my side [Chorus 1] Why did you do it just tonight? (Did you do it just tonight?) You're leaving me without goodbye (Leaving me without goodbye) Why can't you give me one more try? Before you went and said goodbye Why did you do it just tonight? (Why did you do it just tonight?) [Chorus 2] Why did you do it just tonight? (Did you do it just tonight?) We have two tickets to paradise (Two tickets to paradise) Nobody ever loved you more As I always did before Why did you do it just tonight? (Why did you do it just tonight?) [Instrumental Outro]

 

Vertaling

[refrein] Waarom deed je het juist vanavond? (Heb je het alleen vanavond gedaan?) You're leaving me without goodbye (Leave me without goodbye) Why can't you give me one more try? Before you went and said goodbye Waarom deed je het juist vanavond? (Waarom deed je het juist vanavond?) [Verse 1] Sometimes I feel that's life a show But I hold tight don't let you go 'Cause, darling, heaven can be cold With no angel I've been told Je herinneringen komen en herinneringen gaan Maar mijn liefde zal altijd groeien Waarom heb je mijn hart weggegooid? Waarom ben je uit elkaar gegaan? [refrein 1] Waarom deed je het juist vanavond? (Heb je het alleen vanavond gedaan?) You're leaving me without goodbye (Leave me without goodbye) Why can't you give me one more try? Before you went and said goodbye Waarom deed je het juist vanavond? (Waarom deed je het juist vanavond?) [Chorus 2] Waarom deed je het juist vanavond? (Heb je het juist vanavond gedaan?) We hebben twee kaartjes naar het paradijs (Twee kaartjes naar het paradijs) Nobody ever loved you more Zoals ik altijd al deed Waarom deed je het juist vanavond? (Waarom heb je het juist vanavond gedaan?) [Verse 2] De manier waarop je praat, de manier waarop je lacht Alles wat je doet maakt het leven de moeite waard Het is geen spel dat je met me speelt Je geeft deze wereld wat gezond verstand Je herinneringen komen en herinneringen gaan Maar mijn liefde zal altijd groeien Kijk naar de sterren, ze zijn uit vanavond Wees voor altijd aan mijn zijde [Chorus 1] Waarom deed je het juist vanavond? (Heb je het alleen vanavond gedaan?) You're leaving me without goodbye (Leave me without goodbye) Why can't you give me one more try? Before you went and said goodbye Waarom deed je het juist vanavond? (Waarom deed je het juist vanavond?) [Chorus 2] Why did you do it just tonight? (Heb je het juist vanavond gedaan?) We hebben twee kaartjes naar het paradijs (Twee kaartjes naar het paradijs) Nobody ever loved you more Zoals ik altijd al deed Why did you do it just tonight? (Why did you do it just tonight?) [Instrumentale Outro]