Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: modest mouse Songtekst: medication

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: modest mouse - medication ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van medication? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van modest mouse! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter m van modest mouse en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals medication .

Origineel

[Verse 1] This is the part of me that needs medication This is the part of me that believes in heaven This is the part of me that thinks outer space is all dead This is the part of me that wishes it was with it This is the part of me that's trying to be funny This is the part of me that loves my parents This is the part of me that thinks that ants are cavemen This is the part of me that thinks all humans are ants This is the part of me that learns from sitcoms This is the part of me that means nothing [Verse 2] And I don't know Where I could go away and you could wish that I had stayed Or just stayed gone And I don't know And I don't know at all So, out of the context And into what you meant And you know your reasons You don't know who you are but you know who you want to be I don't know So you go to the library to get yourself a book And you look and you look but you didn't find anything to read And I don't know at all [Verse 3] Left all my kinder parts rusting and peeling That guy was complaining as he looked at the ceiling My nose isn't that big, it looks nothing like me We're all doctors trading sadness for numbness Grass looks much greener but it's green-painted cement The mayor's machines are there cleaning the pavement You can't make dirt clean so we'll just lemon-scent it

 

Vertaling

[Verse 1] Dit is het deel van mij dat medicatie nodig heeft. Dit is het deel van mij dat in de hemel gelooft Dit is het deel van mij dat denkt dat de ruimte allemaal dood is Dit is het deel van mij dat wenst dat het mee was Dit is het deel van mij dat grappig probeert te zijn. Dit is het deel van mij dat van mijn ouders houdt. Dit is het deel van mij dat denkt dat mieren holbewoners zijn. Dit is het deel van mij dat denkt dat alle mensen mieren zijn Dit is het deel van mij dat leert van sitcoms Dit is het deel van mij dat niets betekent [Vers 2] En ik weet het niet Waar ik weg zou kunnen gaan en jij zou wensen dat ik gebleven was Of gewoon weg zou blijven And Ik weet het niet. En ik weet het helemaal niet Dus, uit de context En in wat je bedoelde En je kent je redenen Je weet niet wie je bent maar je weet wie je wilt zijn I don't know Dus je gaat naar de bibliotheek om een boek te kopen. En je kijkt en je kijkt maar je vindt niets om te lezen And I don't know at all [Verse 3] Ik heb al mijn mooie onderdelen laten roesten en vervellen Die kerel klaagde terwijl hij naar het plafond keek Mijn neus is niet zo groot, hij lijkt niet op mij We zijn allemaal dokters die verdriet ruilen voor gevoelloosheid Gras lijkt veel groener maar het is groengeverfd cement De machines van de burgemeester maken de stoep schoon Je kunt vuil niet schoon maken, dus ruiken we het maar met citroen