Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: mojave 3 Songtekst: caught beneath your heel

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: mojave 3 - caught beneath your heel ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van caught beneath your heel? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van mojave 3! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter m van mojave 3 en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals caught beneath your heel .

Origineel

Open up your eyes Stand against the wall Tell me what you see Tell me what you're looking for I'm caught beneath the wheels Caught beneath your heel I'll be your lover or your friend babe But I will not be a fool Maybe it's your pride The midnight in your eyes That tricks you into thinking That you got nowhere to hide But this time you must know Yeah this time you must know I'll be your lover or your friend babe But I will not be a fool Just tell me what you see Yeah tell me what you see I'm caught beneath your heels babe And it's you that must let GO Just tell me what you see Yeah tell me what you see

 

Vertaling

Doe je ogen open. Ga tegen de muur staan Vertel me wat je ziet Vertel me waar je naar op zoek bent Ik ben gevangen onder de wielen Gevangen onder je hiel Ik zal je minnaar of je vriend zijn, schat Maar ik zal geen dwaas zijn Misschien is het je trots De middernacht in je ogen Dat je laat denken dat je je nergens kunt verbergen Maar deze keer moet je het weten Ja, deze keer moet je het weten. Ik zal je minnaar of je vriend zijn, schat Maar ik zal geen dwaas zijn Vertel me gewoon wat je ziet Ja, vertel me wat je ziet. Ik ben gevangen onder je hielen, schat. En jij bent het die moet loslaten Vertel me gewoon wat je ziet Ja, vertel me wat je ziet.