Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: molotov jive Songtekst: valentines day

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: molotov jive - valentines day ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van valentines day? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van molotov jive! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter m van molotov jive en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals valentines day .

Origineel

I get up, I wash my face You don't belive in anything I say So I pack my stuff and leave I'm your eastcoast liar with a heart full of shame, Yeah! Some play hard to get, I play hard to want And she's alright though she stays up all night Mr Clean said: Can I get you something I said: don't bring me nothing but a heart full of Shame, yeah! Aw! You're putting me down You can kill with a wink in your eye I don't lie cos I care about you I just fail everytime that I try She said; Aw! you're putting me down When you kill with a wink in your eye... You break my heart valentine On valentines day I'm sorry I was to hung over to call When protein pills are enough to get you down And she got mad so she must've gotten my point Us eastcoast liars all got hearts full of shame, yeah! She went a way to catch a glimpse of the sea And I don't mind if she just let's me be Maybe we both got a story to tell It's not the first time I hurt you but it's the last Time! Aw! You're putting me down You can kill with a wink in your eye I don't lie cos I care about you I just fail everytime that I try She said; Aw! you're putting me down When you kill with a wink in your eye... You break my heart valentine On valentines day You break my heart valentine On valentines day You break my heart valentine On valentines day

 

Vertaling

Ik sta op, ik was mijn gezicht Je gelooft niets van wat ik zeg. Dus pak ik mijn spullen en vertrek Ik ben je oostkust leugenaar met een hart vol schaamte, Yeah! Sommigen spelen moeilijk te krijgen, ik speel moeilijk te willen En zij is oké, hoewel ze de hele nacht opblijft. Mr Clean zei: Kan ik iets voor je halen? Ik zei: breng me niets anders dan een hart vol Schaamte, ja! Aw! Je zet me neer. Je kunt doden met een knipoog in je ogen Ik lieg niet omdat ik om je geef. Ik faal gewoon elke keer dat ik het probeer. Ze zei: Aw! Je haalt me naar beneden Als je doodt met een knipoog in je ogen... Je breekt mijn hart, Valentijn. Op Valentijnsdag Het spijt me dat ik te dronken was om te bellen. Wanneer proteïnepillen genoeg zijn om je naar beneden te krijgen En ze werd boos dus ze moet mijn punt hebben begrepen Wij oostkust leugenaars hebben allemaal harten vol schaamte, ja! Ze ging een weg om een glimp van de zee op te vangen And I don't mind if she just let's me be Misschien hebben we allebei een verhaal te vertellen Het is niet de eerste keer dat ik je pijn doe, maar het is wel de laatste Time! Aw! Je haalt me naar beneden. Je kunt doden met een knipoog in je ogen. Ik lieg niet omdat ik om je geef. Ik faal gewoon elke keer dat ik het probeer. Ze zei: Aw! Je haalt me naar beneden Als je doodt met een knipoog in je ogen... Je breekt mijn hart, Valentijn. Op Valentijnsdag Je breekt mijn hart, Valentijn Op Valentijnsdag Je breekt mijn hart, Valentijn Op Valentijnsdag