Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: monica Songtekst: here i am

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: monica - here i am ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van here i am? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van monica! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter m van monica en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals here i am .

Origineel

He don't love me, like he used to He don't hold me, he don't kiss me Boy my body's feeling lonely I can help you if I need to So when he goes out with the boys to the club, Imma to hit you up Like 'yea, yea, yea' When he be dancing with that chick, I'm gon' be packing up my Like 'yea, yea, yea' If you need to love somebody Hey baby, let me be that body Here I am boy If you need to love somebody Hey baby, let me be that body Here I am ooh You can have me morning, noon and night You can have me anytime you like If you need to love somebody Hey baby, let me be that body Here I am Now boy I ain't down with no cheating Just look at you like my homie-my lover-my best friend So boy go 'head get it in, go'head and let me in We can do some wonderful things, I promise I'll leave him So when he goes out with the boys to the club, Imma to hit you up Like 'yea, yea, yea' When he be dancing with that chick, I'm gon' be packing up my Like 'yea, yea, yea' If you need to love somebody Hey baby, let me be that body Here I am boy If you need to love somebody (if you need to love) Hey baby, let me be that body Here I am boy (here I am) You can have me morning, noon and night (morning, noon and night) You can have me anytime you like (said anything you like) [ooohhh boooyyy] If you need to love somebody Hey baby, let me be that body Here I am Just know that im goin' go and leave my man I'm tryin' to put my hand up in your hand I know that you can make my love come down And I'm just not happy in this home Please baby don't take me wrong I just want you to help me out So why wont you come pick me up and take me to the crib And do the things that I have told you he won't do So now you know, baby boy, stop trippin' Cause it's just me and you If you need to love somebody Hey baby, let me be that body Here I am boy If you need to love somebody Hey baby, let me be that body Here I am ooh You can have me morning, noon and night You can have me anytime you like If you need to love somebody Hey baby, let me be that body Here I am

 

Vertaling

Hij houdt niet van me, zoals hij vroeger deed Hij houdt me niet vast, hij kust me niet Jongen mijn lichaam voelt eenzaam Ik kan je helpen als dat nodig is Dus als hij met de jongens naar de club gaat, ga ik naar je toe Like 'yea, yea, yea Als hij danst met die meid, dan pak ik mijn spullen Like 'yea, yea, yea Als je van iemand moet houden Hey baby, laat mij dat lichaam zijn Hier ben ik jongen Als je van iemand moet houden Hey baby, laat me dat lichaam zijn Hier ben ik ooh Je kunt me krijgen 's morgens, 's middags en 's avonds Je kunt me krijgen wanneer je maar wilt If you need to love somebody Hey baby, laat mij dat lichaam zijn Hier ben ik dan. Jongen, ik ben niet in voor bedrog Ik kijk naar je als mijn maatje, mijn minnaar, mijn beste vriend Dus jongen ga 't halen, ga 't halen en laat me binnen We kunnen geweldige dingen doen, ik beloof dat ik hem zal verlaten Dus als hij met de jongens naar de club gaat, ga ik je slaan Like 'yea, yea, yea' Als hij danst met die meid, dan pak ik mijn spullen Like 'yea, yea, yea' If you need to love somebody Hey baby, laat mij dat lichaam zijn Hier ben ik jongen If you need to love somebody (als je van iemand moet houden) Hey baby, laat me dat lichaam zijn hier ben ik boy (hier ben ik) Je kunt me krijgen 's morgens, 's middags en 's avonds (morgen, middag en nacht) Je kunt me krijgen wanneer je maar wilt (zei alles wat je wilt) [ooohhh boooyyy] If you need to love somebody Hey baby, laat mij dat lichaam zijn Here I am Just know that im goin' go and leave my man I'm tryin' to put my hand up in your hand Ik weet dat jij mijn liefde kan laten neerdalen En ik ben gewoon niet gelukkig in dit huis Alsjeblieft schat vat me niet verkeerd op I just want you to help me out Dus waarom kom je me niet halen en breng je me naar de wieg En doe je de dingen die ik je gezegd heb dat hij niet zal doen Dus nu weet je het, baby boy, stop met trippen Cause it's just me and you If you need to love somebody Hey baby, laat mij dat lichaam zijn Here I am boy If you need to love somebody Hey baby, laat me dat lichaam zijn Hier ben ik ooh You can have me morning, noon and night You can have me anytime you like If you need to love somebody Hey baby, laat mij dat lichaam zijn Here I am