Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: monica lewis Songtekst: the song is you

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: monica lewis - the song is you ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van the song is you? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van monica lewis! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter m van monica lewis en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals the song is you .

Origineel

I hear music when I look at you, A beautiful theme of every Dream I ever knew. Down deep in my heart I hear it play. I feel it start, then melt away. I hear music when I touch your hand, A beautiful melody From some enchanted land. Down deep in my heart, I hear it say, Is this the day? I alone have heard this lovely strain, I alone have heard this glad refrain, Must it be forever inside of me, Why can't I let it go, Why can't I let you know, Why can't I let you know the song My heart would sing? That beautiful rhapsody Of love and youth and spring, The music is sweet, The words are true The song is you.

 

Vertaling

Ik hoor muziek als ik naar je kijk, Een prachtig thema van elke Dream I ever knew. Diep in mijn hart hoor ik het spelen. Ik voel het beginnen, dan wegsmelten. Ik hoor muziek als ik je hand aanraak, Een mooie melodie Van een betoverd land. Diep in mijn hart, hoor ik het zeggen, Is dit de dag? Alleen ik heb deze mooie melodie gehoord, Ik alleen heb dit blijde refrein gehoord, Moet het voor altijd in mij zijn, Waarom kan ik het niet laten gaan, Waarom kan ik het je niet laten weten, Waarom kan ik je het lied niet laten weten My heart would sing? Die mooie rapsodie Van liefde en jeugd en lente, De muziek is zoet, De woorden zijn waar Het lied ben jij.