Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: Monica Naranjo Songtekst: Oyeme

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: Monica Naranjo - Oyeme ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van Oyeme? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van Monica Naranjo! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter M van Monica Naranjo en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals Oyeme .

Origineel

Mirando al cielo buscando a un amigo pasado que se marcho sin aviso se lo llevo el destino. Que cortas eran las horas cuando el estaba a mi lado y ahora se hacen eternas su corazón se ha dormido. No me digas porfavor que no vuelvo a verte, pues para mí la vida no es vida si tu no estas junto a mi. Oyeme! Recuerdo aquellos momentos que tan felices pasamos, en lo que tu me decías ya juntos toda la vida. Maldita sea la gracia es muy injusta la vida! ahora sola me quedo yo sin rumbo y sin tus caricias. No me digas por favor que no vuelvo a verte, pues para mi, la vida no es vida si tu no estas junto a mi. Uh, uh, uh, oyeme! uh, uh, uh, oyeme! Pues para mi la vida no es vida si tu no estas junto a mi. Oyeme. No me digas por favor que no vuelvo a verte, pues para mi la vida no es vida si tu no e esta junto a mi (se repite). Oyeme! Uh, uh, uh, oyeme! uh, uh, uh, oyeme!...

 

Vertaling

Kijkend naar de hemel kijken een vroegere vriend hij vertrok zonder kennisgeving lot nam hem. Die het was van korte uur toen hij aan mijn zijde en nu zijn ze eeuwig zijn hart is in slaap. Do not tell me alsjeblieft Ik heb nooit te zien, voor mij het leven is geen leven als je niet met mij. Hoor mij! Ik herinner me die momenten hoe gelukkig we, wat je me te vertellen en leven samen. Verdomme genade Het leven is zo oneerlijk! Ik blijf nu alleen doelloos zonder uw aanraking. Do not tell me alsjeblieft Ik heb nooit te zien, want voor mij, het leven is geen leven als je niet met mij. Uh, uh, uh, hoor mij! uh, uh, uh, hoor mij! voor mij het leven is geen leven als je niet met mij. Oyeme. Do not tell me alsjeblieft Ik heb nooit te zien, want voor mij het leven is geen leven Als je dat niet doet en dit met mijn (herhaalde). Hoor mij! Uh, uh, uh, hoor mij! uh, uh, uh, hoor mij! ...