Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: monifah Songtekst: fallin in love

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: monifah - fallin in love ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van fallin in love? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van monifah! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter m van monifah en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals fallin in love .

Origineel

I spent a lot of time Looking for the right thing In and out, around the world Searching, I think I found it Fallin' in love Hoping that you say you love me I got all this love When you get it, you got to keep it Fallin' in love Hoping that you say you want me I got all this love When you get it, you got to keep it Sexually you seemed to be Everything I wanted in a man Treated me respectfully Holding me, showing you care Can it be, you and me Making me happily endlessly Baby yeah Repeat 1 You know it gets harder To let you go when you got to go And I know you gotta go sometimes But I can't get you off my mind Put your hand around my waistline And show me what your kisses taste like Taste like sweet rain falling down Fallin' in love Hoping that you say you love me I got all this love When you get it, you got to keep it If I close my eyes tonight Just know that I love you forever You are the sun, you are the joy in my life And now that you are here Let me let you know how I love you so You're the only one I want forever Since I've fallen in love with you Falling in love Got to show you how I feel To let you know that this love is real Falling in love Got to show you just how I feel To let you know that this love is real Falling in love (Got to show you just how I feel) I'm thinking of love Since I've fallen in love with you All this love (To let you know that this love is real) Falling in love (Got to show you just how I feel) I'm thinking of love Since I've fallen in love with you All this love (To let you know that this love is real)

 

Vertaling

Ik heb veel tijd doorgebracht Op zoek naar het juiste ding In en uit, over de hele wereld Zoeken, ik denk dat ik het gevonden heb Verliefd worden Hopend dat je zegt dat je van me houdt Ik heb al deze liefde When you get it, you got to keep it Verliefd Hopend dat je zegt dat je me wilt Ik heb al deze liefde When you get it, you got to keep it Sexueel leek je te zijn Alles wat ik wilde in een man Behandelde me respectvol Je hield me vast, liet zien dat je om me gaf. Kan het zijn, jij en ik Me eindeloos gelukkig maken Baby yeah Herhaal 1 You know it gets harder To let you go when you got to go En ik weet dat je soms moet gaan But I can't get you off my mind Leg je hand rond mijn middel En laat me zien hoe je kussen smaken Smaak als zoete regen die naar beneden valt Verliefd worden Hopend dat je zegt dat je van me houdt Ik heb al deze liefde When you get it, you got to keep it Als ik vanavond mijn ogen sluit Weet dan dat ik voor altijd van je hou Jij bent de zon, jij bent de vreugde in mijn leven En nu je hier bent Laat ik je weten hoeveel ik van je hou Jij bent de enige die ik voor altijd wil Sinds ik verliefd op je ben geworden Verliefd geworden Got to show you how I feel Om je te laten weten dat deze liefde echt is Verliefd worden Got to show you just how I feel Om je te laten weten dat deze liefde echt is Verliefd worden (Ik wil je laten zien hoe ik me voel) I'm thinking of love Since I've fallen in love with you Al deze liefde (Om je te laten weten dat deze liefde echt is) Vallen in liefde (Got to show you just how I feel) I'm thinking of love Since I've fallen in love with you Al deze liefde (Om je te laten weten dat deze liefde echt is)