Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: monno Songtekst: lugar algum

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: monno - lugar algum ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van lugar algum? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van monno! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter m van monno en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals lugar algum .

Origineel

Por que se importar se nunca houve o que perder?. São quase quatro da manhã e a cama por fazer. Mais uma noite sem dormir, finjo não mais ouvir a sua voz. Pra ninguém notar. Melhor se esconder. Do que se importar. Em viver tudo outra vez. Nunca achei ser forte assim, pensar a falta que você me faz. E o quarto agora é uma imensidão de fotos, livros, cartas pelo chão. Que me façam acreditar que o que fez foi só pra me proteger. Escolher partir. Sem direção. Até concluir. Não haver lugar algum. Depois de tudo que passei me tornei alguém melhor. Ninguém vai poder tirar de mim o que tenho de maior. Pra ninguém notar. Melhor se esconder. Do que se importar. Em viver tudo outra vez

 

Vertaling

Waarom moeite doen als er nooit iets te verliezen was? Het is bijna vier uur 's ochtends en het bed is nog niet opgemaakt. Weer een slapeloze nacht, ik doe alsof ik zijn stem niet meer hoor. Dus niemand zal het merken. Je kunt je beter verstoppen. Dan om te geven. Om het allemaal opnieuw te beleven. Ik had nooit gedacht dat ik zo sterk zou zijn, om te bedenken hoeveel ik je mis. En de kamer is nu een massa foto's, boeken, brieven op de vloer. Dat laat me geloven dat wat je deed alleen was om me te beschermen. Kiezen om te vertrekken. Zonder richting. Totdat het voorbij is. Er is nergens. Na alles wat ik heb meegemaakt ben ik iemand beter geworden Niemand kan van me afnemen wat ik heb dat groter is Dus niemand zal het merken. Je kunt je beter verstoppen Dan om te geven Om het allemaal opnieuw te beleven