Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: montrose Songtekst: i got the fire

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: montrose - i got the fire ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van i got the fire? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van montrose! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter m van montrose en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals i got the fire .

Origineel

If you're lookin' for someone that you can keep Well, baby pass me by. And if you want something that's twenty years deep Baby, don't even try. But if you want someone to take your soul Maybe lift you a little bit higher... I got the fire Just 'cause I'm skinny, don't you sell me cheap I'm as long as a country mile. Well some like it wide and some like it deep And guess which one's my style! If you think you can beat me at my own game Well baby, I say you're a liar. Well, I got the fire

 

Vertaling

If you're lookingin' for someone that you can keep Nou, baby passeer me. En als je iets wilt dat twintig jaar oud is Baby, don't even try. Maar als je iemand wil die je ziel neemt Misschien je een beetje hoger tilt... Ik heb het vuur Just 'cause I'm skinny, don't you sell me cheap Ik ben zo lang als een land mijl. Some like it wide and some like it deep En raad eens welke mijn stijl is! Als je denkt dat je me kunt verslaan met mijn eigen spel Nou schatje, dan zeg ik dat je een leugenaar bent. Nou, ik heb het vuur