Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: moosh & twist Songtekst: fallin’

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: moosh & twist - fallin’ ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van fallin’? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van moosh & twist! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter m van moosh & twist en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals fallin’ .

Origineel

[Intro: Twist] I need you some more when I would pour up I need some more vodka in my soda I need all these diamonds when I throw it up When I throw 'em up, throw 'em up [Bridge: Twist] Feel like I'm living for the first time You've got me loving from the outside And every single time that we speak, I feel like you need me I believe you sometimes [Chorus: Twist] But I need you where I'm going And I think about you often And I feel right now, how I feel right now Cause you got me, you got me falling Cause you got me, you got me falling Cause you got me, you got me falling And I feel right now, how I feel right now Cause you got me, you got me falling [Verse 1: Moosh] Don't need nobody who gon' wait on me Need somebody who can take the lead Need somebody down to make a mil' Who gon' keep it real, never make believe Know that they can get from A to B Put in work and never take a leave And ain't no shorty with some AAs finna play the homie in the major leagues But I can't do 9 to 5 Roll the weed so I can vibe You're like a drug, you got me high They love to hate, 'cause I'm the guy But you got me fallin', yeah you got me trippin' 'Cause you saw my potential, and you knew I was different But I've been through the storm, and you know I'm still with it But I knew this would happen, I said I been had this vision Man I've been from the soul, man I've been out of control And I come from the bottom, I started out from below [Chorus: Twist] But I need you where I'm going And I think about you often And I feel right now, how I feel right now Cause you got me, you got me falling Cause you got me, you got me falling Cause you got me, you got me falling And I feel right now, how I feel right now Cause you got me, you got me falling Cause you got me, you got me falling Cause you got me, you got me falling [Bridge: Twist] I need you some more when I would pour up I need some more vodka with my soda I need all these diamonds when I throw 'em up When I throw 'em up, throw 'em up [Verse 2: Twist] Don't you know, don't you know Don't you know, don't you know Don't you know, don't you know Don't you know, don't you know I need change, I need space From you, yeah I do, yeah I need change, I need space I need to feel amazing I need what I need I owe that to myself

 

Vertaling

[Intro: Twist] I need you some more when I would pour up I need some more vodka in my soda I need all these diamonds when I throw it up When I throw 'em up, throw 'em up [Bridge: Twist] Feel like I'm living for the first time You've got me loving from the outside En elke keer dat we praten, voel ik dat je me nodig hebt Ik geloof je soms [Chorus: Twist] But I need you where I'm going En ik denk vaak aan je En ik voel me nu, hoe ik me nu voel Cause you got me, you got me falling Cause you got me, you got me falling Cause you got me, you got me falling En ik voel me nu, hoe ik me nu voel Cause you got me, you got me falling [Verse 1: Moosh] Don't need nobody who gon'wait on me Need somebody who can take the lead Need somebody down to make a mil Who gon'keep it real, never make believe Weten dat ze van A naar B kunnen komen Werken en nooit verlof nemen En geen kleintje met een paar AA's die de homie in de Major League wil spelen. But I can't do 9 to 5 Roll the weed so I can vibe You're like a drug, you got me high They love to hate, 'cause I'm the guy But you got me fallin', yeah you got me trippin' 'Cause you saw my potential, and you knew I was different But I've been through the storm, and you know I'm still with it But I knew this would happen, I said I been had this vision Man, ik ben van de ziel geweest, man, ik heb het niet meer onder controle And I come from the bottom, I started out from below [Chorus: Twist] But I need you where I'm going En ik denk vaak aan je And I feel right now, how I feel right now Cause you got me, you got me falling Cause you got me, you got me falling Cause you got me, you got me falling And I feel right now, how I feel right now Cause you got me, you got me falling Cause you got me, you got me falling Cause you got me, you got me falling [Bridge: Twist] I need you some more when I would pour up I need some more vodka with my soda I need all these diamonds when I throw 'em up When I throw 'em up, throw 'em up [Verse 2: Twist] Weet je het niet, weet je het niet Don't you know, don't you know Don't you know, don't you know Don't you know, don't you know Ik heb verandering nodig, ik heb ruimte nodig Van jou, ja Dat doe ik, ja I need change, I need space I need to feel amazing Ik heb nodig wat ik nodig heb Dat ben ik aan mezelf verschuldigd