Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: morcheeba Songtekst: let me see

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: morcheeba - let me see ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van let me see? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van morcheeba! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter m van morcheeba en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals let me see .

Origineel

Who can you trust when you need to? Why do we rust when we heed you? Crashing back down to earth I've found We can love Oh, let me see All of the places that I can be Oh, let me know All of the places where we can go Do you ever think in bubbles? Do you ever shake up troubles? Falling apart right from the start Crawling 'round Oh, let me see All of the places that I can be Oh, let me know All of the places where we can go Show us how to stand up, strong Waiting, for you takes so long Shadows leave us standing naked We can't fake it Oh, let me see All of the places that I can be Oh, let me know All of the places where we can go Oh, let me see All of the places that I can be Oh, let me know All of the places where we can go

 

Vertaling

Wie kan je vertrouwen als het nodig is? Waarom roesten we als we naar jou luisteren? Terug op aarde neerstortend heb ik gevonden We can love Oh, laat me zien Alle plaatsen waar ik kan zijn Oh, laat me weten Al de plaatsen waar we heen kunnen gaan Denk je wel eens in bubbels? Schud jij wel eens problemen door elkaar? Vanaf het begin uit elkaar vallend Crawling 'round Oh, laat me zien Al de plaatsen waar ik kan zijn Oh, laat me weten Al de plaatsen waar we heen kunnen gaan Laat ons zien hoe op te staan, sterk Wachten, op jou duurt zo lang Schaduwen laten ons naakt staan We kunnen niet doen alsof Oh, laat me zien Al de plaatsen waar ik kan zijn Oh, laat me weten Al de plaatsen waar we heen kunnen gaan Oh, laat me zien All of the places that I can be Oh, laat het me weten Al de plaatsen waar we heen kunnen gaan