Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: morcheeba Songtekst: set your sails

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: morcheeba - set your sails ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van set your sails? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van morcheeba! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter m van morcheeba en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals set your sails .

Origineel

Out of my mind Could be lost in time Where are you now Heading north or south Sail, set your sails my way Bring the love, I pray Cast away, away Hope, have some faith This could be my day Safe, heavenly Through the ocean deep Sail, set your sails my way Bring the love, I pray Cast away, away I'm all alone Don't pass me by Like two ships at night Navigate, East or West To my S.O.S Sail, set your sails my way Bring the love, I pray Cast away, away Sail, set your sails my way Bring the love, I pray Cast away, away Sail, set your sails my way Bring the love, I pray And I pray, I pray And I pray, I pray And I pray, sail my way

 

Vertaling

Uit mijn gedachten Kan verloren zijn in de tijd Waar ben je nu Op weg naar het noorden of zuiden Zeil, zet je zeilen mijn kant op Breng de liefde, bid ik Gooi weg, weg Hoop, heb wat vertrouwen Dit kan mijn dag zijn Veilig, hemels Door de diepe oceaan Sail, set your sails my way Breng de liefde, bid ik Gooi weg, weg Ik ben helemaal alleen Ga niet aan mij voorbij Als twee schepen in de nacht Navigeer, Oost of West Naar mijn S.O.S Sail, set your sails my way Breng de liefde, bid ik Gooi weg, weg Sail, set your sails my way Breng de liefde, bid ik Gooi weg, weg Sail, set your sails my way Breng de liefde, bid ik En ik bid, ik bid En ik bid, ik bid En ik bid, zeil mijn weg