Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: morcheeba Songtekst: under the ice

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: morcheeba - under the ice ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van under the ice? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van morcheeba! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter m van morcheeba en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals under the ice .

Origineel

Such a steep slope I had to climb, oh oh oh But you made it easier with your hand in mine Innocence lost, long ago We weren't very old, oh oh oh Still won't let it show You were my only love Leading my life Guiding my heart There's no way to travel on, now you're gone You were my only love in life Now you've gone I'm undone And I can't travel on I can't travel on No I can't travel on No I can't travel on, I'm undone It's like I've been trapped under the ice Leave me here I'll be alright Nothing to lose Nothing to gain Wisdom won with pain, oh oh oh Still won't let it show Oh, my love's gone Undone Can't move on

 

Vertaling

Zo'n steile helling die ik moest beklimmen, oh oh oh Maar jij maakte het makkelijker met je hand in de mijne Verloren onschuld, lang geleden We waren nog niet zo oud, oh oh oh Ik wil het nog steeds niet laten zien Jij was mijn enige liefde Leidde mijn leven Geleidde mijn hart Er is geen manier om verder te reizen, nu je er niet meer bent Je was mijn enige liefde in het leven Nu ben je weg ben ik er niet meer En ik kan niet verder reizen Ik kan niet verder reizen Nee ik kan niet verder reizen Nee ik kan niet verder reizen, ik ben er niet meer It's like I've been trapped under the ice Laat me hier, ik red me wel Niets te verliezen Niets te winnen Wijsheid gewonnen met pijn, oh oh oh Still won't let it show Oh, my love's gone Undone Can't move on