Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: morphine Songtekst: i think she likes me

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: morphine - i think she likes me ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van i think she likes me? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van morphine! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter m van morphine en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals i think she likes me .

Origineel

I walked into a strange cafe No one there's ever heard my name I go to the bar, have a seat Talk to that woman sittin next to me She'll ask me in a voice so low She ask me if I come in here alone She ask me nicely, "Can I buy you a drink?" You know I think she likes me that's what I think I think she likes me that's what I think She listens to every word I say I look at her, she don't look away I tell her that I play for treat her right She ask me if I'm gonna play tonight She cross her legs, do no harm She lets her finger run on down my arm I asked her nicely, "can I buy YOU a drink?" You know I think she likes me that's what I think I think she likes me that's what I think Some guy comes over, what does he think? Intruding on our private thing Man here's looking quite upset Wavin around with his gun like that She told me things about her life She never told me she was someone's wife Man with the gun says, "why'd you buy her a drink?" I said, "I think she likes me. That's what I think." I think she likes me that's what I think I think she likes me that's what I think I think she likes me that's what I think I, I, I think she likes me

 

Vertaling

Ik liep een vreemd café binnen Niemand daar heeft ooit mijn naam gehoord Ik ga naar de bar, ga zitten Praat met die vrouw die naast me zit Ze vraagt me met zo'n lage stem Ze vraagt me of ik hier alleen kom Ze vraagt me vriendelijk, "Kan ik je een drankje aanbieden?" Weet je, ik denk dat ze me leuk vindt, dat is wat ik denk Ik denk dat ze me leuk vindt, dat is wat ik denk Ze luistert naar elk woord dat ik zeg Ik kijk naar haar, ze kijkt niet weg Ik zeg haar dat ik speel om haar goed te behandelen Ze vraagt me of ik vanavond ga spelen Ze kruist haar benen, doet geen kwaad Ze laat haar vinger langs mijn arm lopen Ik vroeg haar vriendelijk, "Kan ik je een drankje aanbieden?" Weet je, ik denk dat ze me leuk vindt, dat is wat ik denk. Ik denk dat ze me leuk vindt, dat is wat ik denk. Er komt een kerel langs, wat denkt hij wel? Ons privé-ding verstoren. De man hier kijkt nogal boos. Hij zwaait zo rond met zijn pistool. Ze vertelde me dingen over haar leven. Ze heeft me nooit verteld dat ze iemands vrouw was. De man met het pistool zegt: "Waarom trakteer je haar op een drankje?" Ik zei, "Ik denk dat ze me leuk vindt. Dat is wat ik denk." Ik denk dat ze me leuk vindt, dat is wat ik denk Ik denk dat ze me leuk vindt, dat is wat ik denk Ik denk dat ze me leuk vindt, dat is wat ik denk Ik, ik, ik denk dat ze me leuk vindt