Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: morrissey Songtekst: the more you ignore me, the closer i get

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: morrissey - the more you ignore me, the closer i get ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van the more you ignore me, the closer i get? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van morrissey! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter m van morrissey en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals the more you ignore me, the closer i get .

Origineel

The more you ignore me. The closer I get. You're wasting your time. The more you ignore me the closer I get. You're wasting your time. I will be. In the bar. With my head on the bar. I am now. A central part. Of your mind's landscape. Whether you care. Or do not. Yeah, I've made up your mind. The more you ignore me. The closer I get. You're wasting your time. Beware!. I bear more grudges. Than lonely high court judges. When you sleep. I will creep into your thoughts. Like a bad debt that you can't pay. Take the easy way. And give in. Yeah, and let me in. Oh, let me in. It's war. It's war. It's war...

 

Vertaling

Hoe meer je me negeert. Hoe dichterbij ik kom. Je verspilt je tijd. Hoe meer je me negeert, hoe dichterbij ik kom. Je verspilt je tijd. Dat zal ik zijn. In de bar. Met mijn hoofd op de bar. Ik ben nu. Een centraal deel. Van het landschap van je geest. Of je er nu om geeft. Of niet. Ja, ik heb je gedachten verzonnen. Hoe meer je me negeert. Hoe dichterbij ik kom. Je verdoet je tijd. Pas op. Ik koester meer wrok. Dan eenzame hoge rechters. Wanneer je slaapt. Sluip ik je gedachten binnen. Als een slechte schuld die je niet kan betalen. Neem de makkelijke weg. En geef toe. Ja, en laat me binnen. Oh, laat me binnen. Het is oorlog. Het is oorlog. Het is oorlog...