Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: morrissey Songtekst: there speaks a true friend

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: morrissey - there speaks a true friend ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van there speaks a true friend? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van morrissey! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter m van morrissey en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals there speaks a true friend .

Origineel

Now, there. There speaks a true friend. There speaks a friend for life. You told me all the things. That you think are wrong with me. I just wish you'd stayed around. and helped me put them right. But nevertheless :. There ... mm. There speaks a true friend. There speaks a friend for life. You listed all the things. That people cannot stand about me. I just wish you'd stayed around. and helped me to improve. Because I've tried, I've tried. Oh, I've really really tried. You say I don't know how to live. (And that's true). You say I don't deserve to live. Oh, where would I be. without my friends to help me ?. I just can't imagine where I'd be. can you ?. No

 

Vertaling

Nu, daar. Daar spreekt een echte vriend. Daar spreekt een vriend voor het leven. Je hebt me alle dingen verteld. Dat je denkt dat er mis is met mij. Ik wou dat je in de buurt was gebleven. En me geholpen had ze recht te zetten. Maar toch :. Daar... mm. Daar spreekt een echte vriend. Daar spreekt een vriend voor het leven. Je hebt alle dingen opgenoemd. die mensen niet kunnen uitstaan over mij. Ik wou alleen dat je in de buurt was gebleven. en me geholpen had om beter te worden. Want ik heb het geprobeerd, ik heb het geprobeerd. Oh, ik heb het echt geprobeerd. Je zegt dat ik niet weet hoe ik moet leven. En dat is waar. Je zegt dat ik het niet verdien om te leven. Oh, waar zou ik zijn. zonder mijn vrienden om me te helpen? Ik kan me gewoon niet voorstellen waar ik zou zijn. Jij wel? Nee.