Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: motorama Songtekst: empty bed

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: motorama - empty bed ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van empty bed? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van motorama! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter m van motorama en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals empty bed .

Origineel

[Verse 1] Down from the country road To the waterwheel You were standing on a giant stone In your grandpa's coat [Chorus] I, I can't see you in my dreams I don't know why I, I can't see you in my dreams I don't know why [Verse 2] You know that I will do my best Just to see you there Just to see you there In my best suit I will lie in bed Just to see you there Just to see you there [Bridge] Fear is walking by your side So close to thee [Chorus] I, I can't see you in my dreams I don't know why

 

Vertaling

[Verse 1] Vanaf de landweg Naar het waterrad Je stond op een reusachtige steen In je opa's jas [refrein] Ik, ik kan je niet zien in mijn dromen ik weet niet waarom Ik, ik zie je niet in mijn dromen ik weet niet waarom [Verse 2] Je weet dat ik mijn best zal doen om je daar te zien Alleen maar om je daar te zien In mijn beste pak zal ik in bed liggen Alleen maar om jou daar te zien Alleen maar om jou daar te zien [Bridge] Angst loopt aan je zijde Zo dicht bij jou [refrein] Ik, ik kan je niet zien in mijn dromen Ik weet niet waarom