Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: motörhead Songtekst: all the aces

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: motörhead - all the aces ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van all the aces? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van motörhead! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter m van motörhead en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals all the aces .

Origineel

The only thing I know Is playing rock 'n' roll I'm not a business man I'm just in a good time band You don't let no-one know Just where the money goes Because of parasites I ain't got no rights All the aces, all the aces All the aces Held by people ain't got no faces You know I don't know why You have to be so sly One thing I learnt I don't get what I earn But you get your share Though you ain't nowhere You get no wiser, but then I despise you All the aces, all the aces All the aces Held by people ain't got no faces You know you're the boss But I'm the one it costs Gotta see the books You give me dirty looks You know you make me vomit And I ain't far from it You know you can rob me But you can't stop me All the aces, all the aces All the aces Held by people who ain't got faces

 

Vertaling

Het enige wat ik weet is rock 'n' roll spelen Ik ben geen zakenman I'm just in a good time band You don't let no-one know waar het geld naartoe gaat Vanwege parasieten Ik heb geen rechten Al de azen, al de azen Al de azen Vastgehouden door mensen die geen gezicht hebben Je weet dat ik niet weet waarom You have to be so sly Eén ding heb ik geleerd Ik krijg niet wat ik verdien Maar je krijgt je deel Al ben je nergens Je wordt niet wijzer, maar dan veracht ik je Al de azen, al de azen All the aces Held by people ain't got no faces Je weet dat je de baas bent But I'm the one it costs Ik moet de boeken zien Je geeft me vuile blikken Je weet dat je me laat overgeven En ik zit er niet ver vanaf Je weet dat je me kunt beroven But you can't stop me Al de azen, al de azen All the aces Vastgehouden door mensen die geen gezichten hebben